Libnet.ro
UNICEF

20:00

IN ACEST AN: CFR Marfa estimeaza venituri totale de 1,095 miliarde lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN ACEST AN: CFR Marfa estimeaza venituri totale de 1,095 miliarde lei

CFR Marfa estimeaza venituri totale de 1,095 miliarde lei in acest an, cu zero pierderi, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli aferent acestui an, publicat in dezbatere de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor. continuă pe Ziarul Bursa

CFR Marfa estimeaza venituri totale de 1,095 miliarde lei in acest an, cu zero pierderi

CFR Marfa estimeaza venituri totale de 1,095 miliarde lei in acest an, cu zero pierderi, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli aferent acestui an, publicat in dezbatere de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor.

Prima Casa 2020. Ce schimbari aduce programul in acest an. Anuntul facut de Fondul de Garantare

Programul Prima Casa 2020 va avea un plafon de garantare in valoare de doua miliarde de lei in acest an. Strategia acestuia pentru, anul 2020, trebuie sa fie aprobata pentru alocarea plafonului. Prima Casa 2020. Ce schimbari aduce programul in acest an in programul Prima Casa au intervenit mai multe schimbari. Plafonul total este similar .

Telekom Romania anunta o crestere a bugetului pentru investitii in acest an

Miroslav Majoros, CEO Telekom Romania, a anuntat vineri ca grupul va creste usor bugetul pentru investitii in acest an, comparativ cu anul trecut, fara a avansa o cifra exacta in acest sens, si, in plus, va angaja 200 de persoane, dupa ce in ultimii doi ani 20% dintre salariati au fost afectati de restructurari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )