Libnet.ro
UNICEF

14:30

Acest infractor, cocotat in fruntea statului, este specialist in dezinformare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Acest infractor, cocotat in fruntea statului, este specialist in dezinformare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi referindu-se la acuzatiile lansate la adresa sa de Liviu Dragnea, ca acest infractor, Dragnea, care s-a cocotat in fruntea statului, progreseaza semnificativ in domeniul fake news si ca acesta este disperat pentru ca apar tot mai multe informatii despre infractiunile pe care le-a comis, astfel ca incearca, prin manipulare, sa aduca in atentie alte lucruri. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a rabufnit si ii transmite un mesaj lui Dragnea: Acest infractor s-a cocotat in fruntea statului si progreseaza in fake news

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti, referindu-se la acuzatiile lansate la adresa sa de Liviu Dragnea care a adus ieri doua valize in Parlament, ca acest infractor, Dragnea, care s-a cocotat in fruntea statului, progreseaza.

Iohannis, atac dur la Dragnea: Acest infractor progreseaza semnificativ in domeniul fake news

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, referindu-se la acuzatiile lansate la adresa sa de Liviu Dragnea, ca acest infractor, Dragnea, care s-a cocotat in fruntea statului, progreseaza semnificativ in.

Iohannis, prima reactie dupa circul facut de Dragnea in Parlament: Asta se intampla daca un INFRACTOR ajunge in fruntea statului. Seful PSD e disperat (VIDEO)

UPDATE: Klaus Iohannis a mai declarat ca fenomenul fake news a capatat o atat de mare amploare deoarece infractorul Liviu Dragnea s-a cocotat in fruntea unui partid si in fruntea statului. Asta se intampla.

Iohannis, atac extrem de dur: Infractorul Dragnea s-a cocotat n fruntea statului

Presedintele Klaus Iohannis l-a criticat marti extrem de dur pe Liviu Dragnea pentru momentul in care a adus doua valize, una cu gogosi si una cu dosare care ar avea legatura cu seful statului, spunand ca ceea ce a prezentat ieri se numeste fake news, acesta fiind singurul domeniu in care progreseaza presedintele PSD. Iohannis a spus despre Dragnea ca este un infractor care s-a cocotat in fruntea statului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )