Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acest McLaren F1 impecabil ar putea deveni una dintre cele mai scumpe masini din istorie

Playtech Playtech,
Acest McLaren F1 impecabil ar putea deveni una dintre cele mai scumpe masini din istorie

McLaren F1 a fost, ani buni, cea mai rapida masina din lume, iar acum una dintre acestea este scoasa la licitatie. Cu toate ca recordul de viteza a fost depasit inca din 2005, McLaren F1 ramane, in continuare, una dintre cele mai rapide masini de serie create vreodata. Cu o caroserie de fibra de carbon []. continuă pe Playtech

Telekom lanseaza servicii bancare pe piata din Romania, in parteneriat cu Alior Bank, una dintre cele mai mari banci din Polonia

Telekom Romania a anuntat miercuri lansarea serviciilor bancare pe piata locala in parteneriat cu Alior Bank, una dintre cele mai mari banci din Polonia. Serviciile sunt disponibile online, la www. telekombanking. ro si vor fi introduse, gradual, din luna noiembrie, in magazinele Telekom si Germanos. Cei interesati isi pot face cont curent direct din aplicatia de mobil disponibila in App Store) si pot efectua, timp de trei ani, retrageri gratuite de la orice bancomat, in tara si in strainatate, si de transferuri in lei gratuite in limita a 50. 000 de lei, la orice banca din Romania, prin intermediul serviciilor online de internet si mobile banking.

S-a stins cu aceeasi discretie cu care a trait!. Ionut Vulpescu, in lacrimi dupa ce una dintre cele mai reprezentative figuri ale culturii a incetat din viata

Ministrul Ionut Vulpescu a tinut sa transmita un gand si un mesaj dupa ce muzicologul Anca Florea a incetat din viata. S-a stins, cu aceeasi discretie cu care a trait, muzicologul Anca.

Depresia majora, una dintre cele mai grave boli

Depresia este una dintre cele mai frecvente boli cu care se confrunta oamenii astazi. Cu toate acestea, impactul sau continua sa fie tacut si discret, o realitate inconfortabila careia nu toata lumea stie sa ii faca fata sau despre care doreste sa vorbeasca.

Polonia ar putea deveni singura tara din UE care renunta la ora de vara si de iarna. Proiectul de lege in acest sens a fost sustinut in unanimitate

Polonia ar putea deveni singura tara din UE care va renunta la schimbarea de doua ori pe an a orei, potrivit The Telegraph. intr-un caz rar de solidaritate in mediul politic extrem de divizat al Poloniei, proiectul de lege in acest sens a fost sustinut in unanimitate.

Alegeri parlamentare in Austria. Sebastian Kurz ar putea deveni cel mai tanar sef de Guvern din lume

Austriecii sunt chemati la urne, duminica, in cadrul alegerilor parlamentare anticipate. Favorit in aceste alegeri este Sebastian Kurz, care la 31 de ani ar putea deveni cel mai tanar sef de Guvern.

Alegeri parlamentare anticipate in Austria: Sebastian Kurz ar putea deveni cel mai tanar sef de Guvern din lume!

6,4 milioane de austriecii sunt chemati la urne, duminica, in cadrul alegerilor parlamentare anticipate, principalul favorit fiind Sebastian Kurz, care la 31 de ani ar putea deveni cel mai tanar sef de Gu.

Alegeri anticipate in Austria: Sebastian Kurz ar putea deveni cel mai tanar sef de Guvern din lume, dar si SPAIMA MIGRANTILOR din tara

6,4 milioane de austriecii sunt chemati la urne, duminica, in cadrul alegerilor parlamentare anticipate, principalul favorit fiind Sebastian Kurz, care la 31 de ani ar putea deveni cel mai tanar sef de Gu.

Alegeri parlamentare anticipate in Austria: Sebastian Kurz ar putea deveni cel mai tanar sef de guvern din lume

Austriecii sunt chemati la urne, duminica, in cadrul alegerilor parlamentare anticipate, principalul favorit fiind Sebastian Kurz, care la 31 de ani ar putea deveni cel mai tanar sef de guvern din lume.

Premiera in lumea stiintifica: A fost descoperit unul dintre cele mai bine pazite secrete ale Universului (VIDEO)

Unul dintre cele mai bine pazite secrete ale Universului a fost descoperit de oamenii de stiinta. in premiera, cercetatorii au putut observa fuziunea a doua stele neutronice, un veritabil foc de.

Una dintre cele mai profitabile companii romanesti, pe cale de a fi inghitita de ALDE

ALDE este pe punctul de a obtine majoritate in consiliul de administratie al Electrica, unul dintre cei mai mari furnizori de electricitate din Romania, astfel ca aceasta companie va fi politizata complet, acuza Gabriel Dumitrascu, fost sef al privatizarii din Ministerul Economiei si unul din cei care a ajutat la listarea companiei, dar si specialisti din domeniu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )