Libnet.ro
UNICEF

21:30

Acest Mercedes vintage de curse a devenit cel mai scump automobil vandut la o licitatie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Acest Mercedes vintage de curse a devenit cel mai scump automobil vandut la o licitatie

Un model vintage de curse, fabricat de compania Mercedes, a devenit cel mai scump automobil vandut vreodata la licitatie, dupa ce a fost achizitionat in Marea Britanie de un colectionar cu suma de 19,6 milioane lire sterline 29,6 milioane dolari),. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai scump automobil vandut vreodata la licitatie este un Mercedes. Cat valoreaza bijuteria

Un model vintage de curse, fabricat de compania Mercedes, a devenit cel mai scump automobil vandut vreodata la licitatie, dupa ce a fost achizitionat de un colectionar cu suma de 19,6 milioane lire sterline 29,6.

Cel mai scump automobil vandut vreodata la licitatie

Un model vintage de curse, fabricat de compania Mercedes, a devenit cel mai scump automobil vandut vreodata la licitatie, dupa ce a fost achizitionat de un colectionar cu suma de 29,6 milioane dolari, vineri, in Marea Britanie.

UBS a devenit cel mai mare administrator de averi la nivel mondial

Banca elvetiana UBS AG a devenit cel mai mare manager de averi la nivel mondial, cu active in adminis and not;trare de 1. 700 miliarde dolari la finele anului trecut, depasind astfel Bank of America Corp. din SUA, potrivit Bloomberg, care citeaza un raport al companiei britanice de cercetare Scorpio Partnership.

Lenovo a devenit cel mai mare distribuitor mondial de PC-uri

Lenovo Group Ltd. din China a devenit, in trimestrul al doilea, liderul mondial al vanzarilor de PC-uri, depasind rivalul american Hewlett-Packard Corp. HP) pe o piata de profil aflata in scadere.

Un model Mercedes-Benz vintage, vandut la licitatie cu pretul record de 29,6 milioane de dolari

Un model vintage de Mercedes-Benz de curse, la volanul caruia a sofat legendarul Juan Manuel Fangio, a devenit cel mai scump automobil vandut vreodata la licitatie, dupa ce a fost achizitionat de un colectionar.

America a devenit cea mai PUTERNICA tara din lume. Raportul care dovedeste acest lucru

Productia de petrol a Statelor Unite a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimii 22 de ani, datorita exploatarii zacamintelor de sist, facilitand reducerea consumului din import si impingand cea mai mare.

Cum a devenit Hasdeu cel mai bun liceu din tara? Rolul unei politici educationale si al unei traditii fara compromisuri

Cum a devenit Hasdeu cel mai bun liceu din tara?Categoric, este singura unitate de invatamant preuniversitar din Romania care a cultivat un model paideic rezistent si antiseptic la fenomenul scolii de dosar,ispitita de exigente birocratice europene si prea putin formative. Desi toti il expun ca fiind un centru de autoritate al invatamantului preuniversitar,eu vad in Colegiul Hasdeu sursa exilului academic al celor mai buni universitari de maine.

Cel mai mare balci din Oltenia isi va deschide portile

Targul de la Polovragi, considerat ca cel mai mare din Oltenia, va incepe de duminica si se va desfasura pe parcursul intregii saptamani. Zeci de mii de vizitatori sunt asteptati la balci.

Seful Getlokal: Am investit 0,5 milioane de euro in Romania. Vrem sa devenim cel mai mare site de review-uri

Obiectivul pentru Getlokal. ro , un site cu recomandari scrise de consumatori pentru locuri si servicii, in care s-au investit circa 0,5 milioane de euro de la lansarea din 2011 si pana acum, este sa devina cel mai mare site de review-uri din.

Productia de petrol a SUA, la cel mai ridicat nivel din ultimii 22 de ani

Exploatarea zacamintelor de sist au condus productia de petrol a Statelor Unite la cel mai ridicat nivel din ultimii 22 de ani, facilitand reducerea consumului din import si impingand cea mai mare economie a.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )