Libnet.ro
UNICEF

20:00

Acest rover de la NASA va explora cele mai inaccesibile parti ale lui Marte

Playtech Playtech,
Acest rover de la NASA va explora cele mai inaccesibile parti ale lui Marte

NASA tocmai a prezentat un rover cu patru roti, supranumit DuAxel, care se poate imparti in doua roveruri separate cu doua roti. Roverul este conceput pentru a explora intr-o zi unele dintre. continuă pe Playtech

Calendar ortodox 14 octombrie. Azi e una dintre cele mai mari sarbatori din Romania. Ce NU ai voie sa faci, sub nicio forma

Desi in acest an protestele si masurile COVID inacceptate de credinciosi au compromis pelerinajul de Sfanta Parascheva, devenit unul local, calendarul ortodox aminteste de ceea ce inseamna cu adevarat aceasta zi, 14 octombrie: cinstirea preasfintei. Calendar ortodox 14 octombrie: Sfanta Cuvioasa Parascheva Sfanta Cuvioasa Parascheva, cunoscuta ca Paraschiva, este praznuita de Biserica Ortodoxa in fiecare .

Cele mai urmarite momente de la iUmor. 11 concurenti care au facut show total

Emisiunea de divertisment iUmor, care este difuzata pe postul de televiziune Antena 1, a ajuns deja la sezonul cu numarul 9. Acesta a debutat duminica, pe data de 13 septembrie 2020. in acest articol vom vedea care sunt cei mai urmariti 11 concurenti, pentru show-ul pe care l-au facut in cadrul emisiunii. 11 concurenti care .

Cum se fac cele mai delicioase clatite. Reteta secreta a unui renumit bucatar

Chiar daca se numara printre cele mai simple preparate, sunt momente in care orice om poate da gres si cand vine vorba despre vesnicele clatite. Ce faci gresit si cum reusesti sa le faci mai gustoase si pufoase? Ce secret stiu doar bucatarii? Cum sa prepari cele mai gustoase clatite? Majoritatea tinem minte cum mamele .

Cinci politisti din Satu Mare,confirmati cu COVID-19. Judetul continua sa aiba cele mai putine cazuri

Judetul Satu Mare contina sa se mentina judetul cu cele mai putine cazuri de coronavirus. Cu toate acestea, numarul noilor imbolnaviri continua sa creasca pe zi ce trece. De la inceputul pandemiei, bilantul pentru Satu Mare arata un total de 992 de cazuri.

Top cele mai infidele zodii. Nativilor Sagetator li se aprind calcaiele repede, dar dispar imediat dupa ce au obtinut ce si-au dorit

Astrologii ne dezvaluie care suntcele mai infidele zodii. Pur si simplu, anumitor persoane le e foarte greu sa fie fidele partenerilor de viata, iar motivele sunt numeroase. Cele mai.

Ce nu mananca niciodata membrii Familiei Regale a Marii Britanii. Cele mai bizare obiceiuri culinare

Despre membrii Familiei Regale a Marii Britanii se stie ca sunt, in mare parte, conservatori, lucru valabil si atunci cand vine vorba despre obiceiurile culinare. Iata ce nu se mananca niciodata la masa Reginei Elisabeta! Ce nu mananca niciodata membrii Familiei Regale Regina Elisabeta iubeste bucataria britanica, insa are si cateva delicatese la care nu .

STUDIU: De ce este important sa purtam mastile in spatiile deschise, chiar daca cele mai multe infectari s-au produs in spatii inchise

Cele mai multe cazuri de infectare cu Covid-19 s-au produsin spatii inchise, dar specialistii trag un semnal de alarmaca oamenii sa poarte masca si in exterior, deoarece riscul nu este zero, conform.

Cele mai scumpe alimente si ingrediente din lume. Costa mai mult decat un apartament in Bucuresti

Intelegerea oamenilor a expresiei mancare scumpa variaza foarte mult. Pentru unii inseamna somon rosu, pentru altii trufe. Exista o gama intreaga de produse alimentare cu etichete de pret pe care nu le-ati crede ca ar fi posibile. Ceea mai scumpa mancare, alimente si ingrediente din lume Cand vine vorba de mancare, se poate simti ca .

Perchezitii intr-un dosar de inselaciune cu prejudiciu de aproximativ 60 milioane de euro la una dintre cele mai mari fabrici din Timisoara

Mai multe perchezitii au loc marti intr-un dosar de inselaciune cu prejudiciu estimat la 60 de milioane de euro. Ancheta vizeaza un grup infractional organizat format la una dintre cele mai importante fabrici din Timisoara, Fabrica AEM, producatoare de contoare electrice, fondata in anii 1970, scrie News. ro.

Top 10 cele mai rapide telefoane ale momentului: de multe dintre ele nu ai auzit niciodata

In fiecare luna, creatorii AnTuTu, popularul benchmark pentru mobile, publica un top 10 cele mai rapide telefoane, ca sa ai o referinta in ceea ce priveste modelele de top. Cu cateva zile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )