Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acest telefon ar avea specificatii mai bune decat orice flagship

Playtech Playtech,
Acest telefon ar avea specificatii mai bune decat orice flagship

Cei de la Turing Robotics vor sa impresioneze din nou, printr-un telefon cu specificatii incredibile. Cei de laTuring Robotic Industriess-au remarcat anul trecut, atunci cand au lansat Turing Phone. Acesta din urma erapromis drept un dispozitiv foarte rezistent, care putea sa-ti ofere o comunicare securizata, departe de spionajul agentiilor de informatii. in acelasi timp, aveasi []. continuă pe Playtech

Nu te mai lasa urmarit! Daca faci cautari pe Internet, foloseste aceste site-uri: sunt mai bune decat Google

Navigarea pe internet ar fi mult mai ciudata si dificila fara un motor de cautare, dar daca sunteti in cautarea unei schimbari, exista multe alternative pentru Google ce merita luate in calcul, scrie.

Frumoasa prietenie dintre Regina Maria si familia Chrissoveloni: Totul in mine e atat de ranit, incat bunatatea ma zdruncina mai mult decat orice

Regina Maria a trait in Romania timp de 45 de ani, fiind liantul dintre tara noastra si celelalte monarhii importante din Europa. A iubit meleagurile noastre enorm si toate amintirile sale au fost concentrate in cartea Povestea vietii mele, in paginile careia, Regina Maria a scris si despre frumoasa relatie avuta cu familia Chrissoveloni, celebrii bancheri greco-romani care traiau in palatul de la Ghidigeni, judetul Galati.

Cele mai bune pozitii de somn pentru diferite boli

Dureri de spate, arsuri stomacale sunt doar cateva dintre afectiunile care pot fi ameliorate prin adoptarea unei pozitii de dormit corecte. Afla care sunt cele mai bune pozitii de somn pentru diferite boli!.

Oscarul in turism: acestea sunt cele mai bune destinatii din Europa

Cele mai bune destinatii din Europa au fost anuntate la ceremonia World Travel Awards , echivalentul Oscarului pentru industria de turism. Iata care sunt acestea si cat te costa sa ajungi in vacanta aici.

VIDEO Parcul Europa din Rust / Freiburg, cotat din nou printre cele mai bune parcuri de distractii din lume

Cel mai mare parc de distractii din Germania, Parcul Europa din Rust langa Freiburg), a fost din nou desemnat de un juriu international de experti drept unul dintre cele mai bune parcuri de distractii din lume, scrie Der Standard.

Cele mai bune aparitii de la Bazaar Icons Party

In New York a avut loc aseara noua editie a petrecerii organizata de revista Harpers Bazaar, Bazaar Icons Party. La eveniment au luat parte nume cunoscute din showbiz si din industria de moda. Iata cum s-au imbracat! .

FRUMUSETEA nemarginita a sportului. Campionii paralimpici din proba de atletism, mai rapizi decat cei olimpici

Pentru astfel de momente sportul este sublim. Primii patru alergatori care au reusit sa ajunga la sosirea probei de 1. 500 de metri masculin de la Jocurile Paralimpice de la Rio au fost mai rapizi decat cei.

Ministrul Apararii: Mediul de securitate in care evoluam este mai complicat decat oricand dupa 1989

Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, a declarat, luni, ca mediul de securitate in care evoluam este mai complicat decat oricand dupa 1989, adaugand ca evolutiile in zona securitatii sunt preocupante, dar ca spera sa se gaseasca solutii politice pentru astfel de probleme.

Pruna: Transformarea cazarmilor in penitenciare poate fi mai scumpa decat extinderea actualelor spatii de detentie

Pruna: Transformarea cazarmilor in penitenciare poate fi mai scumpa decat extinderea actualelor spatii de detentie .

Cele mai bune telefoane pe care sa le cumperi in locul unui Galaxy Note 7

Galaxy Note 7 este cel mai bun telefon Samsung, dar problema bateriei este una suficient de grava cat sa-l eviti. Acestea sunt cateva alternative.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )