Libnet.ro
UNICEF

22:31

Acesta este cel mai puternic aliment antioxidant din lume. Calugarii budisti ii numesc remediul suprem pentru cancer

Antena3 Antena3,
Acesta este cel mai puternic aliment antioxidant din lume. Calugarii budisti ii numesc remediul suprem pentru cancer

Goji sunt niste fructe mici, de culoare rosie, cu gust dulce acrisor, care si-au facut treptat loc pe rafturile magazinelor si in retetele naturiste, datorita proprietatilor lor antioxidante. continuă pe Antena3

Premiera pentru Laserul de la Magurele A fost testata functionarea ntregului sistem, la o putere intermediara care l face cel mai puternic din Europa

Punct de cotitura in proiectul laserului de la Magurele: astazi a fost testata pentru prima data functionarea intregului sistemul de laseri, iar rezultatele sunt excelente, a declarat pentru HotNews. ro directorul ELI-NP, Nicolae Zamfir. Testarea s-a facut pe o putere intermediara, de 3 PW, care face insa ca Romania sa aiba in acest moment cel mai puternic laser din Europa, a afirmat oficialul. Obiectivul de 10 PW este planificat sa fie atins in februarie anul viitor.

Business report:Romnia are al treilea cel mai mic salariu minim din UE. Ce tara am depasit n ultimul an; CFR SA a lansat procedura simplificata online pentru serviciul de urmarire speciala Pod Constanta

ANCOM: 4,8 milioane de conexiuni la internet fix. Crestere de 13% in mediul rural. Desi internetul mobil asigura nevoia de a avea acces la informatiile online oricand si. 000 de apartamente s-au debransat, dar 2. 000 au revenit, in sase luni. in Bucuresti, s-au intors la RADET mai multi decat au plecat. La finalul anului trecut, mai erau.

ALERTA METEO: Gata, din aceasta saptamana vremea se schimba RADICAL! Unde va lovi cel mai PUTERNIC noul fenomen EXTREM!

ANM anunta ca temperaturile cresc in aceste zile, dar ploile insotite de descarcari electrice revin de la mijlocul saptamanii. Luni, in vestul, sud-vestul si centrul tarii vremea va fi si instabila.

Cel mai mare caz de cleptocratie din zilele noastre: 72 de saci cu bani si bijuterii au fost confiscati din proprietati ale fostului premier al Malaysiei

Politia malaysiana a perchezitionat sase proprietati ale fostului premier Najib Razak si a confiscat vineri 72 de saci cu bijuterii si bani. Este cel mai mare caz de cleptrocratie din zilele noastre, denunta Departamentul american al Justitiei.

CURS VALUTAR. Euro este la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat luni un curs de referinta de 4,6228 lei/euro, in scadere cu 0,16% fata de nivelul atins vineri, cel mai mic din decembrie 2017 pana in prezent.

Dancila, ntrebata daca si da demisia: Exclus / Asa cum se spune n Romnia, ceea ce nu te ucide te face mai puternic / S-a instituit o institutie a denuntatorilor

Premierul Viorica Dancila a declarat la Bacau ca este exclus ca ea sa isi dea demisia, subliniind ca asa cum se spune in Romania, ceea ce nu te ucide te face mai puternic. Totodata, Dancila a spus ca plangerea penala a presedintelui PNL, Ludovic Orban, impotriva sa pentru inalta tradare este un act deplasat, acuzand totodata ca s-a instituit institutia denuntatorilor.

Care sunt judetele cu cel mai bine platiti angajati anul acesta

Angajatii din Bucuresti si din judetele Cluj, Timis si Ilfov vor fi, in acest an, cel mai bine platiti din punct de vedere al castigului salarial mediu net lunar, la polul opus, respectiv al salariatilor cu cele mai mici castiguri, situandu-se cei din.

Surprize in cel mai recent sondaj privind intentia de vot a romanilor: Ce diferenta mai este intre PSD si PNL (FOTO, VIDEO)

Partidul Social Democrat scade sub 40% in preferintele electoratului, e drept, nu cu mult, pana la 39%, arata cel mai recent studiu CURS. Chiar si asa, se observa ca scandalurile si gafele doamnei Dancila.

Cel mai batran salariat din Romania se pensioneaza. Barbatul are 101 ani

Cel mai batran salariat din Romania se pensioneaza. Vorbim despre un cioban din Valea Jiului care are 101 ani si a decis intr-un final sa se retraga din activitate. Baciul Stefan Gros este un personaj.

Euro SCADE sub 4,63 lei, la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni! AURUL a ajuns la...

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat luni un curs de referinta de 4. 6228 lei/euro, in scadere cu 0,16% fata de nivelul atins vineri, cel mai mic din decembrie 2017 pana in prezent. Consiliul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )