Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acesta este cel mai puternic ANTIBIOTIC natural facut in casa!

B1 B1,
Acesta este cel mai puternic ANTIBIOTIC natural facut in casa!

Formula de baza a acestui tonic puternic dateaza din Europa medievala, epoca in care oamenii au suferit de tot felul de boli si epidemii. Amestecul respectiv a ajutat multi oameni sa vindece multe boli virale,. continuă pe B1

VIDEO Cutremur de 6,4 in Albania: Cel putin 18 oameni au murit, sute sunt raniti Fortele de salvare cauta supravietuitori printre ruine O bunica a murit protejandu-si nepotul cu propriul corp intr-o cladire care s-a prabusit

Un cutremur cu magnitudinea 6,4, produs la o adancime de doar 10 kilometri, a lovit Albania in primele ore ale zilei de marti. Avand epicentrul in apropiere de capitala Tirana, acesta este cel mai puternic seism produs in tara in ultimii 20 de ani. Mai multe cladiri s-au prabusit, iar fortele de interventie cauta supravietuitori printre ruine. Cel mai recent bilant arata ca cel putin 18 persoane au murit iar peste 600 sunt ranite. 50 Cel putin 18 persoane si-au pierdut viata in urma cutremurului, potrivit celui mai recent bilant12. 56 Un cutremur de magnitudine 5,4 a avut loc si in Bosnia, la 75 km sud de capitala Sarajevo11. 44 Vela: IGSU este pregatit sa intervina in Albania, MApN pregateste un avion 09. 27 Una dintre persoanele decedate este o femeie in varsta care a reusit sa-si salveze nepotul protejandu-l cu corpul ei.

FOTO VIDEO Albania, zguduita de cel mai puternic cutremur din ultimii 20 de ani. Cel putin 11 morti si 180 de raniti, mai multe persoane prinse sub daramaturi

Un cutremur puternic de magnitudine 6,4 a zguduit Albania marti. Avand epicentrul in apropiere de capitala Tirana, acesta este cel mai puternic seism produs in tara in ultimii 20 de ani, si al doilea din ultimele doua luni. Potrivit ultimului bilant disponibil, s-ar fi inregistrat cel putin 11 morti si peste 180 de raniti.

La ce viteza record a ajuns cel mai puternic tractor din lume

Cel mai puternic tractor din lume a depasit recent recordul de viteza pe care il stabilise o versiune anterioara a vehiculului, mai devreme anul acesta. JCB este o companie britanica.

Romania trimite ajutoare in Albania, tara lovita de cel mai puternic cutremur din ultimii 30 de ani. Ministrul Vela: Este vorba despre 52 de militari si 12 tone de echipamente (VIDEO)

Romania trimite ajutoare in Albania, in conditiile in care statul balcanic a fost lovit de cel mai puternic cutremur din ultimele trei decenii, a anuntat Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne. Seimsul a avut 6,.

Seful MApN aproba zborul a 2 aeronave militare pentru operatiunile de salvare din Albania Statul balcanic, lovit de cel mai puternic cutremur din ultimii 30 de ani

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale, a aprobat, marti, efectuarea unui zbor in Albania, cu doua aeronave ale Fortelor Aeriene Romane care vor transporta echipa de cautare-salvare RO-USAR din cadrul.

BTA: Simona Halep, printre cei 11 romani nominalizati la titlul de cel mai bun sportiv din Balcani

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial si castigatoarea titlului la Wimbledon anul acesta, a fost nominalizata printre candidatii la titlul de cel mai bun sportiv din 2019, in ancheta agentiei bulgare de stiri BTA.

Care este cea mai mare pensie acordata in octombrie 2019. Ce a facut batranul sa merite banii astia. Suma este uriasa

Pensiile sunt un subiect destul de sensibil pentru multi varstnici din Romania, cu atat mai mult cu cat o buna parte din aceste sume lunare pe care le incaseaza pensionarii nu ajung de multe unui trai de zi cu zi. Topul pensiilor din Romania Potrivit unui clasament al celor mai mari, respectiv al celor mai .

Spitalul Universitar din Bucuresti promite ca va avea cel mai modern centru de radioterapie din tara in cel mult doi ani

Spitalul Universitar din Bucuresti ar urma sa aiba cel mai modern centru de radioterapie din tara in cel mult doi ani, a promis, marti, managerul unitatii medicale, Adriana Nica. in spitalele de stat din Romania functioneaza, in prezent, mult mai putine aparate de radioterapie decat este necesar, iar pacientii bolnavi de cancer care au indicatie de radioterapie asteapta uneori luni de zile pentru a avea acces la tratament.

VIORICA DANCILA FACE ISTORIE Cel mai slab scor al unui candidat PSD la turul II al alegerilor prezidentiale

Viorica Dancila a reusit sa obtina cel mai slab scor al unui candidat PSD la https:www. bursa. roalegeri-prezidentiale-2019-turul-2-bec-prezenta-pana-la-ora-1900-este-47-12-procente-peste-8-5-milioane-de-cetateni-exercitandu-si-dreptul-de-vot-20974831alegerile prezidentiale din istoria democratica a Romaniei. Conform exitpoll-urilor, candidata PSD a obtinut 33,5% din voturi cu 12 procente mai putin decat urmatorul clasat in topul celor mai slabe rezultate - Victor Ponta.

BREAKING NEWS! Cel mai grav incident posibil la Alegerile Prezidentiale. Un om a murit in sectia de votare.

Potrivit Antena3, se pare ca un barbat in varsta de 70 de ani a murit in sectia de votare. Pana la momentul transmiterii acestei stiri, nu se cunosc mai multe detalii. Autoritatile au fost sesizate. Vom reveni cu amanunte dupa ce vom afla mai multe vesti. 37 in Dolj, procesul de votare este intrerupt intr-o .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2036 seconds )