Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acesta e motivul pentru care Florin Busuioc este inca in spital

Antena3 Antena3,
Acesta e motivul pentru care Florin Busuioc este inca in spital

A trecut oficial mai mult de o saptamana de la infarctul suferit de Florin Busuioc, chiar pe scena unde juca intr-o piesa de teatru. Si chiar daca medicii au dezvaluit ca situatia lui s-a imbunatatit si. continuă pe Antena3

Acesta e motivul pentru care Florin Busuioc este inca in spital. Familia a facut totul

A trecut oficial mai mult de o saptamana de la infarctul suferit de Florin Busuioc, chiar pe scena unde juca intr-o piesa de teatru. Si chiar daca medicii au dezvaluit ca situatia lui s-a imbunatatit si.

Primarul Madridului a venit in vizita la Tandarei. Motivul pentru care oficialul vrea sa coopereze cu autoritatie locale (FOTO)

Manuela Carmena, primarul Madridului, a mers in Tandarei din dorinta de a-i convinge pe oficialii locali sa sprinjine intoarcerea acasa a romanilor care cersesc in capitala Spaniei. Cei mai multi dintre.

Motivul pentru care Ministerul Sanatatii a sanctionat zeci de manageri de spitale din Romania

Ministerul Sanatatii s-a sesizat de 47 de ori in ultimele noua luni pentru nerespectarea anumitor proceduri sau protocoale si a sanctionat 23 de manageri de spitale, cea mai drastica sanctiune fiind schimbarea.

Motivul pentru care Scarlatescu uraste clatitele: M-am dat la fata bucatarului chef si ...

Chef Catalin Scarlatescu uraste clatitele. Lucram undeva pe malul marii. M-am dat la fata bucatarului chef si a trebuit sa fac mii de clatite ca sa nu ma dea afara! Am facut 10. 000 de clatite,.

Motivul pentru caremagnetii de pe frigider iti pot pune sanatatea in pericol

Potrivit oamenilor de stiinta elvetieni de la Universitatea din Zurich, magnetii de frigider sunt facuti din metale care pot creste riscul de infarct, in special in cazul persoanelor cu afectiuni cardiace.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc. Ce spune medicul care l-a operat

Medicul care il supravegheaza pe actorulFlorin Busuioc a oferit primele declaratii, dupa ce acesta a stat la Terapie Intensiva mai multe zile. Domnul Florin Busuioc a depasit momentul critic. A fost de.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc. Prezentatorul a fost scos de la Terapie Intensiva

Au aparut noi informatii despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc, dupa ce acesta a suferit un infarct, in urma cu cateva zile. Prezentatorul a trecut printr-o adevarata cumpana, dar iata ca soarele.

Care este starea lui Florin Busuioc la o saptamana dupa infarct. Medicul care l-a operat a oferit detalii

Actorul si prezentatorul TV Florin Busuioc 56 de ani), care a suferit un infarct saptamana trecuta, a depasit momentul critic, dupa cum a declarat medicul care l-a operat la Craiova.

Ultimele vesti despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc

Vesti bune vin de la Institutul de Boli Cardiovasculare C. Iliescu, unde a fost transferat Florin Busuioc dupa infarct. Actorul si indragitul om de televiziune se simte mai bine dupa operatia pe care a.

INFORMATIA momentului despre Florin Busuioc! MEDICII tocmai au facut ANUNTUL OFICIAL, la o saptamana dupa INFARCT

Florin Busuioc se simte din ce in ce mai bine. Medicii au facut anuntul la o saptamana dupa infarctul suferit. Cardiologul care l-a salvat pe Busu in noaptea in care a facut stop cardiac a explicat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )