Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acesta e primul telefon Nokia care trece la Android 10: care sunt noutatile

Playtech Playtech,
Acesta e primul telefon Nokia care trece la Android 10: care sunt noutatile

HMD Global, compania care controleaza brandul Nokia pe telefoane, a anuntat ca trece la Android 10. Primul model care primeste actualizarea este Nokia 8. HMD Global a promis ca telefoanele. continuă pe Playtech

Primul telefon Huawei pe care poti sa ai Android 10

Android 10 e disponibil de la Google de cateva saptamani, dar producatorii mari intarzie cu actualizare. Huawei s-a miscat insa destul de repede si deja actualizeaza primul lot de.

California devine primul stat american care interzice produsele din blana de animale

California a devenit primul stat american care a interzis vanzarea si fabricarea de noi produse din blana. Sambata, guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a semnat un proiect de lege prin care interzice rezidentilor sa creeze sau sa vanda articole de imbracaminte, incaltaminte sau genti de blana, scrie The Independent.

California, primul stat american care interzice hainele din blana naturala. Reactia organizatiilor de protectie a animalelor

Autoritatile statului California au luat decizia de a interzice productia si vanzarea de produse din blana de animale incepand cu anul 2023, California fiind primul stat american care face acest lucru, transmite.

Primul lucru pe care il va face Ludovic Orban ca premier. Cum vor fi modificate pensiile

Ludovic Orban discuta cu presedintele Klaus Iohannis, marti, despre numirea in functia de premier al Romaniei. Liderul PNL a vorbit despre masurile pe care urmeaza sa le ia Guvernul in cazul in care el va fi noul prim-ministru al Romaniei, in conditiile in care in anul 2020 vor fi noi majorari de pensii si salarii.

Noul Cod Rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Soferii care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea conducatorului a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )