Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acesta e telefonul pe care LG il arunca in lupta cu Samsung Galaxy S6 si iPhone: De ce are toate sansele sa castige

Adevărul Adevărul,
Acesta e telefonul pe care LG il arunca in lupta cu Samsung Galaxy S6 si iPhone: De ce are toate sansele sa castige

LG G4 va fi cel mai bun telefon al companiei pentru anul acesta si va completa linia lansarilor de primavara, dupa Samsung Galaxy S6, Asus Zenfone 2, HTC One M9 si Huawei P8. Iata de ce. continuă pe Adevărul

Camera foto de pe Samsung Galaxy S6, prezentata intr-un clip distractiv [VIDEO]

Samsung Galaxy S6 si S6 Edge au fost lansate in urma cu putin timp, iar sud-coreenii au motive serioase sa fie mandri de cele doua flagship-uri. Nu e de mirare, deci, ca se fac eforturi considerabile pentru a le promova. Pentru a explica tuturor cat de buna sunt camerele foto de pe S6 si S6 [] Camera foto de pe Samsung Galaxy S6, prezentata intr-un clip distractiv [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

100 de minute: Raportul Comisiei de la Venetia care arunca in aer argumentele lui Kovesi privind puterea excesiva a procurorilor DNA

Andreea Sava a prezentat, in editia de vineri a emisiunii 100 de minute, un document redactat de Comisia de la Venetia, in anul 2010, care arunca in aer argumentele sefei DNA, Codruta Kovesi, prin care cere mai.

Final de Partida, cartea care arunca in aer Casa Regala Spaniola. Juan Carlos a avut timp de 10 ani o amanta nemtoaica

Fostul rege al Spaniei, Juan Carlos, a avut timp de 10 ani o relatie amoroasa cu o femeie care provenea dintr-o familie ristocrata germana, dezvaluie o carte recent aparuta, care se vinde ca painea calda in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )