Libnet.ro
UNICEF

22:31

Aceste Jocuri ne amintesc de copilarie: titluri care iti vor starni melancolia

Antena3 Antena3,
Aceste Jocuri ne amintesc de copilarie: titluri care iti vor starni melancolia

Sunt jocuri care in ciuda vechimii lor si a graficii depasite, ne impresioneaza chiar si in ziua de azi. Aceste jocuri pe calculator sunt, fara indoiala, titlurile de care ne aducem aminte din copilarie cu cea. continuă pe Antena3

Jocurile copilariei pe PC: titluri care iti vor starni melancolia

Jocurile copilariei, in ciuda vechimii lor si a graficii depasite, ne impresioneaza chiar si in ziua de azi. Jocurile copilarieisunt, fara indoiala, titlurile de care ne aducem aminte cu cea mai mare placere, iar in acest articol am vrut sa includem doar cateva dintre cele care ne-au impresionat cu multi ani in urma. Lista continedoar [].

A aparut chatbot-ul care iti construieste un site cand vorbesti cu el

Un chatbotvrea sa faca din constructia de site-uri o activitate la fel de simpla ca a raspunde la cateva intrebari in cadrul unei discutii. Heek este un chatbot ce foloseste o interfata simpla de mesagerie pentru a iti pune o srie de intrebari care se vor transpune in design-ul pentru site-ul tau. Acesta te intreaba [].

Masca din silicon care iti transforma fata intr-un VAGIN: Fantezii sexuale duse la extrem pe Internet (FOTO)

Pentru cei cu fantezii erotice extreme, o comapnie americana a scos pe piata masca din silicon care iti transforma fata intr-un vagin. Mulajul copiaza organele genitale feminine, iar fotografii.

Tara care iti ofera bani pe viata fara sa muncesti

Sa ai bani fara sa faci nimic este visul oricarui om. Iar acest lucru este posibil. Finlanda va da anul viitor startul unui program care prevede acordarea cetatenilor o renta viagera cuprinsa intre 550 s.

Aplicatia care iti permite sa conectezi wireless zeci de boxe

Ultimate Ears a anunta o noua functie a aplicatiei care permite conectarea wireless a zeci de boxeUE in doar cateva secunde. Gratie certificarii IPX7 si conexiunii Bluetooth, cei de laUltimate Ears se lauda ca boxele lor permit utilizatorilor sa petreaca oriunde. Acum, prin adaugarea functiei PartyUp, se pare ca oricine poate crea o retea mixta [].

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )