Libnet.ro
UNICEF

10:30

Aceste poze iti arata cat de mult minti pe Instagram

Playtech Playtech,
Aceste poze iti arata cat de mult minti pe Instagram

Nu trebuie sa te simti prost pentru ca minti pe Instagram, toata lumea o face. Desigur, nota distinctiva e datade cat de mult o faci si cat de tare iti cosmetizezi viata. E simplu sa pari activ, profund si interesant in social media. Chompoo Baritone, fotograf din Bangkok, Thailanda, a gasit o modalitate amuzanta de [] Aceste poze iti arata cat de mult minti pe Instagram Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Aceste ilustratii iti arata tot ce e gresit in societatea in care traiesti

Aceste ilustratii digitale realizate de artistul rus Waldemar von Kazak te pun fata in fata cu tot ce e gresit in functionarea mecanismelor societatii. Viziunea artistului ne aduce aminte de Steve Cutts, care are un stil aproximativ la fel de sumbru de a transforma uratul in arta. Unele dintre imaginile sale sunt incarcate de sexualitate, [] Aceste ilustratii iti arata tot ce e gresit in societatea in care traiesti Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Minecraft Story Mode iti arata o poveste complet diferita a popularului joc

Pentru a experimenta popularul Minecraft printr-o cu totul alta perspectiva single player,Minecraft Story Mode realizat in colaborare cu Telltale Games v-ar putea impresiona. Lansat in urma cu foarte multi ani, Minecraft continua sa fie unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile. Acesta este si unul dintre motivele pentru care Microsoft a decis sa [] Minecraft Story Mode iti arata o poveste complet diferita a popularului joc Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )