Libnet.ro
UNICEF

15:15

Acestea sunt bauturile consumate de foarte multi oameni care pot provoca cancer

Antena3 Antena3,
Acestea sunt bauturile consumate de foarte multi oameni care pot provoca cancer

Consumul de Coca-Cola zilnic ar putea sa creasca riscul unei morti premature de cancer, cat si un risc mare de afectiuni ale inimii, in special in randul femeilor, conform unui nou studiu stiintific, noteaza. continuă pe Antena3

Acestea sunt bauturile consumate de cati mai multi oameni care pot provoca cancer

Consumul de Coca-Cola zilnic ar putea sa creasca riscul unei morti premature de cancer, cat si un risc mare de afectiuni ale inimii, in special in randul femeilor, conform unui nou studiu stiintific, noteaza.

BBC Londra: De ce atat de multi oameni pleaca din capitala britanica?

Londra ramane o economie de succes, nu doar in comparatie cu restul Marii Britanii, ci si cu alte orase internationale. in ultimul deceniu, economia metropolei s-a extins cu o cincime. Mai multe magazine, restaurante si baruri s-au deschis pentru deservi locuitorii. Ca urmare, populatia Londrei si zona urbana din jurul acesteia au crescut semnificativ, majorandu-se [] .

Sfat de sanatate. Acestea sunt abaterile permise intr-un regim

Cate prajituri putem manca pentru a nu ne ingrasa? Raspunsul suprinde pe toata lumea. Cori Gramescu a vorbit la emisiunea Sfat de sanatate cu Andreea Cigolea despre greselile pe care le facem atunci ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )