Libnet.ro
UNICEF

14:15

Acestea sunt efectele unui singur pachet de tigari asupra plamanilor. Toti fumatorii trebuie sa le vada! - VIDEO

Antena3 Antena3,
Acestea sunt efectele unui singur pachet de tigari asupra plamanilor. Toti fumatorii trebuie sa le vada! - VIDEO

Chris Notap a facut un experiment neobisnuit, aratand ce face un singur pachet de tigari plamanilor tai. Pentru experiement, Chris a folosit un un borcan de sticla pe care l-a umplut cu. continuă pe Antena3

Utile: Se lanseaza pastila care te scapa de dependenta de alcool; Ceaiurile de raceala care elimina simptomele neplacute; Efectele devastatoare ale unui pachet de tigari asupra plamanilor

4 greseli de curatare a tenului care imbatranesc pielea. Rutina de curatare a tenului este deosebit de importanta pentru sanatatea pielii si mentinerea unui aspect tanar, iar cateva greseli simple, efectuate frecvent, ar putea sa. Combinatii alimentare pentru diabetici. Daca suferi de diabet zaharat de tip 2, stii foarte bine ca trebuie sa mananci alimente cu indice glicemic scazut. Acest lucru te ajuta pe tine pe diabetici) sa te asiguri ca mananci alimentele adecvate pentru.

Esti stresat? Acestea sunt alimentele sanatoase care lupta cu stresul! Consuma-le ca sa fii linistit in fiecare zi

Atunci cand esti stresat si ai nevoie de relaxare, iti recomandam sa incluzi in alimentatie aceste ingrediente simple. Au efect de calmare a organismului si te ajuta sa scapi de stres. Fructe de padure - Toate sunt.

Acestea sunt cele doua zodii de care nimeni nu are nevoie in viata

Exista tipuri de oameni de care nimeni nu are nevoie in viata, deoarece ei nu reprezinta o prezenta agreabila. Iata care sunt cele doua zodii de care nimeni nu are nevoie in.

Acestea sunt cele trei zodii perfecte. Vezi daca te afli printre ele

Acesti oameni sunt un model pentru cei din jur, care ii admira pentru simplul fapt ca nu pot fi ca ei. Vorbim despre oamenii perfecti, cei care au puterea de a schimba lumea in bine prin simpla.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )