Libnet.ro
UNICEF

16:30

Acestea sunt femeile cu care barbatii isi insala cel mai des nevestele

Antena3 Antena3,
Acestea sunt femeile cu care barbatii isi insala cel mai des nevestele

Site-ul de aventuri extraconjugale IllicitEncounters. com a realizat un sondaj online pentru a afla cu ce tip de femeie barbatii isi insala cel mai des sotiile. Pe primul loc s-au situat bonele copiilor 25% dintr. continuă pe Antena3

Ghidul infidelului perfect. Ce trucuri folosesc cei care isi insala partenerul pentru ca aventura sa ramana secreta

Plecand de la subiectul infidelitatii, un utilizator al platformei Reddit a realizat un ghid online dedicat oamenilor care calca stramb. Sfatul 1: foloseste guma de mestecat si pastreaza mereu un miros.

CCR: Parlamentul poate modifica si alte texte daca acestea sunt legate fundamental de prevederile declarate neconstitutionale

Parlamentul poate modifica, in cadrul procedurii de reexaminare, si alte prevederi legale indisolubil legate de dispozitiile declarate neconstitutionale, se arata in motivarea deciziei prin care Curtea Constitutionala a Romaniei a respins sesizarea PNL si USR referitoare la modificarile aduse Legii 317/2004 privind organizarea si functionarea Consiliului Superior al Magistraturii, potrivit Agerpres.

Sunt voci care ataca BNR

Adrian Vasliescu, consilierul guvernatorului BNR Mugur Isarescu, afirma ca sunt voci din spatiul public, sustinute de cercuri media, care ataca BNR si care vor sa ajunga la conducerea Bancii Nationale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )