Libnet.ro
UNICEF

11:45

Acestea sunt lucrurile pe care trebuie sa le facem de Anul Nou. Lidia Fecioru a dezvaluit totul

Antena3 Antena3,
Acestea sunt lucrurile pe care trebuie sa le facem de Anul Nou. Lidia Fecioru a dezvaluit totul

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit la Prietenii de la 11despre lucrurile pe care trebuie sa le facem de Anul Nou ca sa ne mearga bine. -Dupa 12 noaptea, in anul nou, trebuie sa intre. continuă pe Antena3

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Care sunt lucrurile care le dau insomnii Fecioarelor

Mihai Voropchievici a vorbit vineri dimineata, la Magia Zilei, despre lucrurile care le provoaca insomnii nativilor din zodia Fecioara. Nu recunosc niciodata ca ele ar fi cauza unor eventuale.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care vor avea parte de bani in anul 2019

Anul 2019 va aduce schimbari majore, in plan financiar, in viata mai multor zodii. Afla, din materialul urmator, daca si tu te numeri printre ele. Taur Daca in prima parte a anului nu se intampla.

Acestea sunt alimentele care au grija de ficatul tau! Iata ce trebuie sa consumi

Orice substanta nociva care intra in corpul nostru este prelucrata de ficat. De aceea este atat de important sa ai grija de sanatatea sa! Usturoi Fie ca iti place sau nu, usturoiul contine o.

HOROSCOP. Schimbarea pe care trebuie sa o faci in 2019, in functie de zodia ta - Balantele trebuie sa isi schimbe jobul

Ca sa incepi anul 2019 bine, trebuie sa faci o schimbare importanta. Iar zodia ta iti spune exact care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi. HOROSCOPBERBEC- Nu iti fie teama de.

Iohannis, despre impozitarea Bisericii: O chestiune care trebuie bine gndita / Sa nu ne grabim foarte tare n a veni cu o solutie

Presedintele Klaus Iohannis spune ca impozitarea Bisericii este o chestiune care trebuie judecata foarte bine si ca mai intai trebuie rezolvate problemele care treneaza de la Revolutie incoace privind restituirea bunurilor bisericilor. Sa nu ne grabim foarte tare in a veni cu o solutie, a afirmat seful statului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )