Libnet.ro
UNICEF

00:07

Acestea sunt tarile din lume unde nu exista niciun rau.Una dintre ele este de zeceori mai mare ca Romania

Antena3 Antena3,
Acestea sunt tarile din lume unde nu exista niciun rau.Una dintre ele este de zeceori mai mare ca Romania

Exista o tara cu o suprafata de peste 2 milioane de kilometri patrati pe unde nu trece niciun rau. Este vorba despre Arabia Saudita, al 13-lea stat ca marime din lume. Dar, sauditii nu sunt singurii in. continuă pe Antena3

SORIN BOZA, CE OLTENIA: Nu exista niciun fel de concurenta intre producatorii de energie de la noi

In prezent, nu exista niciun fel de concurenta intre producatorii de energie din tara noastra, este de parere Sorin Boza, presedintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia CEO). Domnia sa a precizat, ieri, citat de Agerpres: Ce concurenta este in piata, daca eu sunt singurul care plateste certificate de emisii, la 25 de euro tona, dupa ce am investit un miliard de euro ca sa furnizam, astazi, o energie curata?.

O echipa de cercetatori a descoperit cea mai mare albina din lume. Ce dimensiuni are si unde traieste insecta-gigant

A fost redescoperita cea mai mare albina din lume, care face parte dintr-o specie ce nu a mai fost vazuta din anul 1981. O echipa de ecologisti si cercetatori a descoperit aceasta albina din specia Megachile.

Judetul din Romania unde oamenii au refuzat cardul de sanatate din motive religioase

Peste 1. 000 de vranceni au refuzat cardul de sanatate din motive religioase, acestea facand dovada calitatii de asigurat in baza unei adeverinte eliberata de Casa de Asigurari de Sanatate CAS) Vrancea, au.

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care se simt extraordinar atunci cand nu au o relatie

Patru zodiise simt extraordinar atunci cand nu au o relatie. HOROSCOPFecioara: Pot face mult mai multe lucruri atunci cand nu au o relatie. Nativele Fecioara sunt persoane foarte.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai mari frici ale zodiilor

De la fobia de intuneric, de spatiile inchise si pana la frica de singuratate, fiecare persoana poarta in suflet anumite temeri. Experientele din viata de zi cu zi pot da nastere acestor frici, insa si zo.

Cel mai norocos om din lume? A scapat de pedeapsa cu MOARTEA de trei ori... Motivul este HALUCINANT

Byson Kaula se poate considera unul dintre cei mai norocosi oameni de pe Pamant. Desi fusese condamnat la moarte, barbatul din Malawi a fentat destinul tragic de trei ori, iar motivul este unul fabulos: calaul.

BURSELE DIN LUME Investitori dezamagiti pe pietele din Europa

Bursele din Europa au scazut ieri, dupa unele raportari financiare care au dezamagit analistii.

Ambasadorul SUA in Romania: Lupta anticoruptie,un efort depus in orice tara din lume

Nicio societate nu este imuna la coruptie, unul din aspectele importante fiind lupta individuala a cetatenilor impotriva acestui fenomen, a declarat joi ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans.

BURSELE DIN LUME Bursele europene isi continua avansul

Bursele europene au inchis in teritoriul pozitiv sedinta de tranzactionare de ieri, pe fondul optimismului general din piete cu privire la un potential acord comercial intre Statele Unite si China inaintea termenului limita setat de partea americana de 1 martie si a asteptarilor ca banca centrala americana va detalia urmatoarele intentii in procesul de normalizare a dobanzilor de referinta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )