Libnet.ro
UNICEF

15:30

Acestia sunt romanii care ar putea calatori in SUA fara vize. Ce a solicitat ministrul Finantelor

Antena3 Antena3,
Acestia sunt romanii care ar putea calatori in SUA fara vize. Ce a solicitat ministrul Finantelor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, i-a solicitat ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans Klemm, in cadrul unui eveniment public, sa propuna autoritatilor din tara sa ridicarea vizelor pentru romanii care. continuă pe Antena3

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Veste TERIBILA pentru romanii care au autoturisme pe motorina la mana a doua! Cat mai au voie sa circule

Pentru ca ofera un consum redus, putere la turatie mica si sunt ideale pentru calatoriile lungi, romanii inca prefera masinile diesel. Totodata, acestia prefera automobilele second-hand. Cand vrem.

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,35% pentru a patra zi consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,48%, cel.

Veste de cosmar pentru romanii care au datorii la intretinere. E oficial, s-a dat legea

Noua lege a asociatiilor de proprietari care se afla la promulgare la presedintele Iohannis le da posibilitatea administratorilor de bloc sa inscrie la cartea funciara o ipoteca imobiliara contra proprietarului.

Vine barza pentru aceste zodii, in august! Ei sunt nativii care primesc vestea cea mare

Ultima luna de vara vine cu vesti bune pentru una dintre zodii. Dupa multi ani in care s-a chinuit sa faca un copil, testul de sarcina va fi in sfarsit pozitiv, iar acest fapt reprezinta un motiv de mare.

Cine sunt oamenii care-i vneaza pe braconierii de elefanti

Cererea pentru fildes din Africa si Asia continua sa alimenteze braconajul. Un studiu din 2014 a aratat ca populatia de elefanti din Africa Centrala a scazut cu 64% intr-o singura decada. in ciuda acestei cereri, exista oameni care lucreaza pentru a le pune piedici braconierilor. Unul dintre acesti oameni este Dave Morgan, un cercetator la Centrul Lester E Fisher dedicat studiului si Conservarii Primatelor din cadrul Parcului Zoo Lincoln, care studiaza elefantii din Africa Centrala de multi ani, potrivit bbcearth. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )