Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acestia sunt romanii care nu vor mai avea liber pe 24 ianuarie

Antena3 Antena3,
Acestia sunt romanii care nu vor mai avea liber pe 24 ianuarie

Vestile nu sunt la fel de bune pentru toata lumea, asta pentru ca nu toti salariatii vor avea zi libera pe data de 24 ianuarie, atunci cand se sarbatoreste Unirea Principatelor Romane. Daca majoritatea. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Scenarii sumbre estimate de ASF dupa schimbarile la Pilonul II: Unii administratori ar putea iesi din piata / Daca doar 1% dintre participanti si muta contributiile n sistemul public, firmele vor mai avea profit abia n 2021

Peste 5,8 milioane de romani au posibilitatea sa-si transfere in sistemul public de pensii contributiile de la Pilonul II, conform prevederilor Ordonantei privind 'taxa pe lacomie', acestia avand in conturi peste 46,04 miliarde lei, adica peste 95% din activele nete ale intregului sistem de pensii private, arata o analiza de impact realizata de ASF si obtinuta de HotNews. ro. Totusi, ASF nu crede ca vor fi multi care vor face asta. Pericolul major este insa asupra firmelor care gestioneaza acesti bani: vor fi obligate sa aduca 3,55 miliarde lei la capitalul social in acest an, din care 1,6 miliarde lei pana la 30 iunie 2019, existand riscul sa iasa din piata si sa creeze un val de efecte negative. Vezi in articol ce efecte negative vor fi in piata in 3 scenarii analizate de ASF in functie de numarul celor care s-ar retrage din Pilonul II.

Romanii care muncesc in strainatate vor fi obligati sa-si declare veniturile! Fiscul ameninta cu amenzi

Fiscul someaza romanii care muncesc in strainatate sa-si declare veniturile, iar cei care nu se conformeaza risca amenzi, relateaza adevarul. ro. Asadar, scrie sursa citata, Agentia Nationala de.

Veste buna pentru tinerii care vor sa isi construiasca o casa in 2019. Vezi ce ajutor primesc de la stat

Tinerii care vor sa-si construiasca o casa in 2019 pot primi o mana de ajutor de la stat, conform legislatiei in vigoare, prin acordarea la cerere a unui teren gratuit. Totusi, pentru a putea beneficia de.

Locuri de munca pentru romani, in strainatate.Culegatorii de capsuni, printre cei mai cautati

Peste 1. 500 de locuri de munca sunt disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate prin intermediul retelei Eures.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamanade cosmar. Totul se intoarce impotriva lor!

Saptamana care incepe este una de cosmar pentru trei semne zodiacale. Nimic nu le merge bine si au parte doar de vesti proaste. HOROSCOPGEMENI- Esti mai sensibila ca niciodata, atrasa de.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea succes in cariera in 2019. Castiga multi bani!

Anul 2019 aduce multe beneficii pentru trei semne zodiacale, in special in zona financiara. HOROSCOP RAC - Muncesti mult si esti foarte productiva. Vei primi mai multi bani ca niciodata in acest an.

HOROSCOP. Zodiile care vor suferi din iubire in 2019. Se anuntalacrimi si durere

Anul 2019 nu aduce nimic bun in iubire pentru aceste trei zodii. Se anunta durere si lacrimi. HOROSCOP GEMENI- A venit momentul sa renunti la relatiile care iti fac rau. Relatiile obsesive, in care te.

Tutuianu continua atacurile la PSD, acuznd modul n care au fost alocati banii catre judete: Unde sunt cei care se bateau cu pumnii n piept ca fac si dreg?

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu, exclus PSD, continua atacurile la adresa conducerii partidului, acuzand modul in care au fost alocati de catre Guvern banii pentru judete si faptul ca Dambovita a fost nedreptatit: Unde sunt cei care se bateau cu pumnii in piept ca fac si dreg?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )