Libnet.ro
UNICEF

19:45

Achim Irimescu (Ministerul Agriculturii): TVA va scadea la 9%, cel mai probabil, si la carne

Antena3 Antena3,
Achim Irimescu (Ministerul Agriculturii): TVA va scadea la 9%, cel mai probabil, si la carne

TVA va scadea la 9%, cel mai probabil, si in sectorul carnii, unde evaziunea a crescut de la majorarea taxei la 24%, a declarat miercuri secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Achim Irimescu,la. continuă pe Antena3

Ministerul Agriculturii: TVA la carne ar putea scadea la 9%

TVA va scadea la 9%, cel mai probabil, si in sectorul carnii, unde evaziunea a crescut de la majorarea taxei la 24%, a declarat miercuri secretarul de stat din Ministerul Agriculturii Achim Irimescu, relateaza Mediafax .

TVA de 9% cel mai probabil in sectorul carnii - secretar de stat in Ministerul Agriculturii

TVA va scadea la 9%, cel mai probabil, si in sectorul carnii, a declarat miercuri Achim Irimescu, secretar de stat din Ministerul Agriculturii. Decizia viitoare privind reducerea TVA si la alte produse alimentare depinde de succesul masurii in domeniul painii, de reducerea evaziunii si veniturile bugetare, a spus Achim Irimescu, citat de Mediafax.

Ministerul Agriculturii va propune scaderea TVA si la carne.

TVA va scadea la 9%, cel mai probabil, si in sectorul carnii, masura urmand sa duca la diminuarea evaziunii in domeniu, aceasta crescand dupa majorarea taxei la 24%. Posibilitatea scaderii TVA la produse din carne, de la actualul nivel de 24% la 9%, dupa modelul aplicat produselor de panificatie, a fost mentionata ieri de catre Achim Irimescu, secretar de stat din Ministerul Agriculturii. Probabil ca sectorul carnii va fi urmatorul care va beneficia de TVA redusa, dar este foarte .

Achim Irimescu, secretar de stat la Agricultura: Fara controale eficiente, masura reducerii TVA-ului e menita esecului

Secretarul de stat in cadrul Ministerului Agriculturii, Achim Irimescu, prezent la Conferinta anuala a Consiliului Investitorilor Romani care se desfasoara astazi, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, a.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )