Libnet.ro
UNICEF

23:45

Achizitia mastilor pentru romanii saraci, contestata. Ce se intampla cu persoanele vulnerabile

Antena3 Antena3,
Achizitia mastilor pentru romanii saraci, contestata. Ce se intampla cu persoanele vulnerabile

Contractul privind mastile gratis pentru populatia defavorizata a fost contestat. Acest lucru ar putea duce la tergiversarea aplicarii masurii cu cateva luni. Desi autoritatile au anuntat cu surle si trambite ca la o luna si jumatate de cand purtarea mastii a devenit obligatorie romanii saraci vor primi masti gratis, lucrurile nu stau deloc asa. continuă pe Antena3

Amenzi de la 1.000 la 20.000 de lei pentru romanii care incalca aceasta regula

Camera Deputatilor a adoptat, astazi, proiectul de lege ce interzice orice fel de discriminare directa sau indirecta fata de un salariat, hartuire sau fapta de victimizare, bazata inclusiv pe criteriul de rasa, cetatenie, limba, culoare, trasaturi genetice, religie, origine sociala, sex, orientare sexuala, varsta sau handicap. Se dau amenzi de la 1. 000 la 20. 000 de .

A fost contestata licitatia in cazul mastilor pentru persoanele vulnerabile. Ludovic Orban: Unii baga bete in roate

Licitatia organizata de Ministerul Sanatatii in valoare de 73,6 milioane lei, fara TVA, pentru achizitia de 115 milioane de masti destinate persoanelor vulnerabile a fost contestata. Premierul Ludovic Orban.

Schimbare majora pentru romani. Ce se intampla cu banii lor si ce li se pregateste

In plina criza epidemiologica si economica, cu un buget aproape pe zero si cu un guvern imprumutat la bancile internationale, romanii s-ar putea sa plateasca mai multi bani pentru un serviciu, care si-asa este sub nivelul acceptabil. Schimbare majora pentru romani Sistemul medical romanesc in ultimii 30 de ani nu a avut parte de niciun .

Vesti extraordinare pentru romanii cu rate. Noi dobanzi la credite

Romanii vor avea rate mai mici la credite. Banca Nationala a Romaniei a publicat noua valoare a IRCC, la 2,41%, calculata in baza dobanzilor reale din T1 2020.

Se dau 1.000 de lei pentru romanii care fac asta. Care sunt conditiile si ce legatura are Dacia

Romanii ar putea primi pana la 1. 000 de lei daca un proiect de lege initiat de PSD trece de Parlament si e ulterior programat. Iar Dacia ar putea beneficia din plin. Parlamentarii cauta sa.

Veste buna de la BNR pentru romanii cu credite de consum

Banca Nationala a Romaniei a anuntat valoarea indicelui de referinta pentru creditele consumatorilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )