Libnet.ro
UNICEF

19:00

Achizitia Qualcomm ar putea fi cea mai mare din tech: 100 miliarde dolari

Playtech Playtech,
Achizitia Qualcomm ar putea fi cea mai mare din tech: 100 miliarde dolari

Momentan nu a fost confirmata oficiala, dar mai multe surse au afirmat ca Broadcom se pregateste sa cumpere Qualcomm cu o suma astronomica. Majoritea smartphone-urilor de pe piata folosesc chipseturi create de Qualcomm. Mai mult decat atat, pana la finele acestui an, vom vedea ultraportabile cu Windows 10 ce vor folosi SoC-uri ale aceleeasi companii. continuă pe Playtech

Tesla a raportat cea mai mare pierdere trimestriala din istoria companiei

Tesla a inregistrat o pierdere de 619 milioane de dolari in trimestrul al treilea, cea mai mare din istoria companiei, pe fondul cheltuielilor mari cu productia automobilului de serie Model 3, informatie care a dus la scaderea puternica a actiunilor producatorului american de vehicule electrice, transmite Reuters, potrivit News. ro.

Cea mai mare competitie de robotica din Romania, la UPB

Un numar de 116 echipe din sapte tari vor participa, de vineri pana duminica, la cea mai mare competitie anuala de robotica din Romania - ROBOCHALLENGE, care va avea loc la Universitatea Politehnica din Bucuresti, potrivit Agerpres.

FOTO Cea mai mare comunitate de romi din Transilvania, prezentata intr-un album fotografic de o agentie spaniola

Mai multe imagini care surprind viata din comunitatea roma care locuieste in regiunea centrala a Transilvaniei, in special in cartierul Orku din Sfantu Gheorghe, au fost publicate de agentia spaniola EPA-EFE.

Subiectiv: Marturii incredibile din Sufrageria lui Oprea. Generalul Dumitru Iliescu: Cea mai mare amenintare la adresa securitatii nationale a reprezentat-o SRI

Marturii incredibile din Sufrageria lui Gabriel Oprea. Lumea justitiei a prezentat in exclusivitate fragmente din marturiile participantilor la intalnirea din casa lui Gabriel Op.

Medicii i-au spus femeii sa faca neaparat avort, dar ea nici nu a vrut sa auda! Teama cea mai mare a doctorilor s-a adeverit dupa nastere - ce avea fetita in loc de degete - FOTO

Bria Baumann din Lumberton, Texas, sufera de Sindromul Cloves, o boala incurabila care afecteaza 200 de persoane la nivel global. Afectiunea rara cauzeaza tumori in diferite parti ale corpului. Sophia, mama.

Despagubiri de 1,5 milioane de euro pentru Iulia Ganea, ranita pe o trecere de pietoni de un sofer baut. Este cea mai mare despagubire acordata in Romania

Tribunalul Ilfov a decis ca firma la care era asigura soferul vinovat de accident sa ii plateasca Iuliei Ganea 1,5 milioane de euro. Femeia a stat luni intregi in coma, iar acum este imobilizata la pat. Bebelusul ei a murit in urma accidentului.

Claudia Pavel, despre cea mai importanta persoana din viata ei: Am inceput sa traiesc! (FOTO)

Claudia Pavel are motive sa se considere cea mai fericita femeie. Desi a trecut printr-o perioada grea, atunci s-a luptat sa obtina custodia baietelul pe care il are cu americanul Jeremy Lewis, lucrurile.

Cea mai raspandita escrocherie din Bucuresti revine. Daca esti contactat sub acest pretext, anunta imediat politia

Cea mai raspandita escrocherie din Bucuresti revine. Mirajul castigurilor fabuloase ii face pe romanii creduli victime sigure pentru vanzatorii de iluzii. Acestia se prezinta ca.

Koenigsegg Agera RS a devenit cea mai rapida masina de serie din lume

Koenigsegg Agera RS a doborat recordul mondial de viteza detinut de Bugatti Veyron, deveind astfel cea mai rapida masina de serie din lume. Cei de la Koenigsegg au pus o Agera RS la treaba in weekend, in incercarea de a depasi recordul mondial de viteza pentru o masina de serie. Compania a dus masina la [].

[P] Euromoney: PeliFilip, cea mai buna casa de avocatura in domeniul imobiliar din Romania in 2017

PeliFilip a fost desemnata cea mai buna casa de avocatura in domeniul Real Estate din Romania, in urma Euromoney Real Estate Survey 2017. Sondajul, care s-a bazat pe 2462 de raspunsuri din partea companiilor care folosesc servicii juridice in Real Estate - dezvoltatori imobiliari, consilieri, investitori, institutii financiare, a recunoscut excelenta acestui tip de servicii oferite de PeliFilip.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )