Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ce achizitii a facut deja TVR din fonduri bugetare pentru transmisia TV in Republica Moldova

Hotnews Hotnews,
 Ce achizitii a facut deja TVR din fonduri bugetare pentru transmisia TV in Republica Moldova

TVR a anuntat vineri ca si-a deschis filiala in Republica Moldova, la cateva zile dupa ce Guvernul a adoptat, un act normativ ce permite Televiziunii publice sa efectueze plati in avans de pana la 100% din fonduri publice pentru producerea si difuzarea emisiunilor de televiziune in strainatate in limba romana, cat si pentru amenajarea spatiilor de productie si emisie ale posturilor sale de televiziune din strainatate. Datele din Sistemul Electronic de Achizitii Publice arata ca TVR a atribuit deja din fonduri bugetare doua contracte in aceasta luna pentru achizitia de echipamente necesare transmisiei TVR in Republica Moldova. continuă pe Hotnews

Viceprimar din Ploiesti, condamnat pentru coruptie

Viceprimarul din Ploiesti Raul Petrescu, trimis in judecata de DNA, a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la cumparare de influenta intr-un dosar in care a fost acuzat ca a incercat sa sprijine o persoana sa sustina mai repede examenul pentru permisul auto, relateaza Mediafax.

O controloare de trafic aerian din Rusia, inculpata pentru accidentul in care a murit directorul Total

O controloare de trafic aerian a fost inculpata miercuri in Rusia pentru incalcarea normelor de securitate, in cadrul anchetei privind accidentul aviatic de la Moscova, in care a murit directorul companiei franceze.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )