Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce achizitii mai face Parlamentul: Camera Deputatilor cheltuie 1,5 mil. lei cu lifturile, Senatul cumpara bureti de vase, carpe si manusi menajere

Hotnews Hotnews,
 Ce achizitii mai face Parlamentul: Camera Deputatilor cheltuie 1,5 mil. lei cu lifturile, Senatul cumpara bureti de vase, carpe si manusi menajere

Senatul cumpara materiale pentru curatenie si renovari spatii, carpe de praf, galeti de plastic, maturi de plastic, vopsea, lac pentru lemn, glet de ipsos, iar Camera Deputatilor retehnologizeaza lifturile din Palatul Parlamentului. continuă pe Hotnews

Camera Deputatilor a luat act de demisiile deputatilor Vasile Mocanu si Mihai Stanisoara

Camera Deputatilor a luat act, miercuri, de demisiile din functia de deputat ale lui Vasile Mocanu si Mihai Stanisoara, scrie Mediafax. Posturile vacante urmeaza sa fie votate la sedinta de vot final. Deputatul.

Senatul cumpara materiale pentru renovare spatii, iar Camera Deputatilor retehnologizeaza lifturile

Senatul cumpara materiale pentru curatenie si renovari spatii, carpe de praf, galeti de plastic, maturi de plastic, dar si alte materiale necesare renovarii. Asta in timp ce Camera Deputatilor.

Ambasada SUA, reactie la votul din Camera Deputatilor in cazul Ochi

Nu trebuie sa se faca abuz de imunitatea parlamentara pentru a apara pe cineva de raspundere, a precizat, joi, Ambasada SUA, la solicitarea Mediafax, dupa ce Camera Deputatilor a respins, miercuri, cererea de retinere si arestare preventiva a deputatului PSD Ion Ochi.

Cererea pentru arestarea preventiva a deputatului Ion Ochi, respinsa in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a respins, miercuri, cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi, fiind inregistrate 108 voturi pentru si 152 impotriva, informeaza.

Pesedistul Ion Ochi, salvat de colegii din Camera Deputatilor. 152 de deputati au votat impotriva solicitarii DNA

Camera Deputatilor a dat un aviz nefavorabil cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi. Au fost 108 voturi pentru si 152 impotriva solicitarii DNA. Au.

Camera Deputatilor a luat act de demisiile lui Vasile Mocanu si Mihai Stanisoara

Camera Deputatilor a luat act, miercuri, de demisiile din functia de deputat ale lui Vasile Mocanu si Mihai Stanisoara. Vacantarea posturilor va fi votata la sedinta de vot final, informeaza Mediafax.

Legea Rebecca a trecut de Senat. Daca trecere si de Camera Deputatilor, pustii sub 18 ani nu au voie in cluburi fara parinti

Proiectul de lege initiat de senatorul brasovean Sebastian Grapa, prin care persoanelor sub 18 ani li se asigura o dezvoltare sanatoasa, a trecut de camera superioara a Parlamentului.

Camera Deputatilor dezbate cererea de arestare preventiva a deputatului PSD Ion Ochi

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate, miercuri, prin vot, cererea Directiei Nationale Anticoruptie de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi, informeaza Romania.

Camera Deputatilor discuta, miercuri, cererea de arestare preventiva a deputatului PSD Ion Ochi

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate, miercuri, prin vot, cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi.

Gorghiu, despre revizuirea Constitutiei: Nu se poate negocia cu PSD. Reforma constitutionala nu se mai face in acest an

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, la o dezbare organizata de TNL, pe tema Constitutiei ca in aceasta legislatura nu se mai poate negocia cu PSD pe Constitutie . grghiu admite ca reforma.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )