Libnet.ro
UNICEF

19:30

ACL va proiecta un film in fata Palatului Victoria in care vor fi prezentate efectele ordonantei privind migratia primarilor (FOTO)

B1 B1,
ACL va proiecta un film in fata Palatului Victoria in care vor fi prezentate efectele ordonantei privind migratia primarilor (FOTO)

Alianta Crestin Liberala ACL) va proiecta, joi, un film in fata Palatului Victoria in care va prezenta efectele ordonantei privind migratia primarilor de la un partid la altul, ce se asteapta sa fie adoptata. continuă pe B1

Utile: De ce femeile slabesc mai greu decat barbatii. Nu te-ai astepta la o asemenea explicatie; Cand doi se cearta, al treilea pierde! Cat rau ii fac celui mic rafuielile dintre parinti; Ce risca tinerii care vor sa fie virgini in noaptea nuntii

Te-ai ars la plaja? Da cu gin rece pe piele! Concediul de vara al familiei este perioada cea mai frumoasa a anului. Dar, preocupati de alte griji, uitam ca razele soarelui sunt cei mai periculosi dusmani ai sanatatii noastre. Traditii care atrag norocul la nunta ta. Suntem in sezonul nuntilor! Viitorii miri asteapta cu emotie cel mai fericit moment din viata lor- nunta. Si pentru ca acest eveniment unic sa le aduca noroc, ei se pregatesc nu numai din punct de vedere material.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )