Libnet.ro
UNICEF

10:45

Acoperisul unui bloc din Targu-Jiu a fost luat de vant si a avariat cinci masini

Hotnews Hotnews,
 Acoperisul unui bloc din Targu-Jiu a fost luat de vant si a avariat cinci masini

Acoperisul unui bloc din Targu-Jiu a fost luat de vant duminica si a cazut peste cinci masini, pe care le-a avariat. Nu au fost inregistrate victime, transmite corespondentul MEDIAFAX. continuă pe Hotnews

Prapad la Targu Jiu. Vantul a smuls acoperisul unui bloc si l-a aruncat peste masini

Dezastru provocat in municipiul Targu Jiu, duminica dup-amiaza. Cinci autovehicule au fost avariate in urma unei furtuni . Autovehiculele au fost distruse de un acoperis cazut de pe un bloc situat pe.

Pedofil tocmai eliberat din inchisoare, prins in timp ce incerca sa molesteze sexual un copil de 8 ani, in scara unui bloc din Braila. Barbatul a fost retinut

Incidentul s-a petrecut miercuri seara, in zona Viziru a municipiului Braila. Pedofilul a fost surprins de un locatar, care a sunat la 112. Pana la sosirea politistilor, locatarii au reusit sa-l imobilizeze pe pradatorul sexual. Are 36 de ani si se numesteAugustel Dumitrel Serban. Joi va fi propus pentru arest preventiv.

INCENDIU puternic la un bloc din Hunedoara. 11 oameni au ajuns de URGENTA la spital (VIDEO)

Incendiu violent la un bloc de locuinte din Hunedoara. Circa 30 de persoane, intre care 14 copii, au fost evacuate, vineri,in urma unei explozii puternice. 11 dintre acestea au ajuns la spital. Cei mai.

Stirile ProTV: A ghicit codul unui seif din intamplare. Expertii s-au chinuit 40 de ani sa il deschida

Expertii de la muzeul Vermilion din Alberta, Canada, au incercat timp de 40 de ani sa deschisa un seif care se afla in subsolul cladirii. Un turist, insa, a reusit sa il deschida din prima incercare, sub privirile uimite ale tuturor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )