Libnet.ro
UNICEF

16:15

Acord pe 10 ani intre Romania si SUA in domeniul apararii: Moment crucial pentru apararea nationala

Antena3 Antena3,
Acord pe 10 ani intre Romania si SUA in domeniul apararii: Moment crucial pentru apararea nationala

Romania si SUA au semnat un acord bilateral pentru urmatorii 10 ani in domeniul apararii. Momentul crucial pentru apararea nationala si aliata s-a produs la Washington, iar acordul a fost semnat de ministrul Apararii din Romania, generalul Nicolae Ciuca, si Secretarul American al Apararii, Mark Esper. continuă pe Antena3

Program amplu de cooperare militara intre Romania si SUA, pentru urmatorii 10 ani, semnat la Washington

Foaia de parcurs dedicata cooperarii la nivelul apararii, pentru perioada 2020-2030, care avanseaza prioritatile strategice privind consolidarea cooperarii la Marea Neagra, dar si alte prioritati romano-americane, a fost semnata, joi, la Washington, potrivit agentiei Mediafax.

IERI SUA si Romania au semnat o Foaie de parcurs privind cooperarea in domeniul apararii

Secretarul Apararii al S. , Dr. Mark Esper si Ministrul Apararii Nationale al Romaniei, Nicolae Ciuca, au semnat, ieri, o Foaie de parcurs privind cooperarea in domeniul apararii pe o perioada de 10 ani, conform unui comunicat de presa al Ambasadei SUA in Romania.

Romania isi va moderniza armata in urmatorii 10 ani in baza unei foi de parcurs stabilite cu SUA

Romania isi va moderniza armata in baza unei foi de parcurs road map) dedicate cooperarii cu SUA la nivelul apararii, in urmatorii 10 ani. Documentul a fost semnat la Washington de catre ministrul roman al apararii, Nicolae Ciuca, si secretarul american al apararii, Mark T. Esper, informeaza MApN.

Gheorghe Falca, despre documente semnate intre Romania si SUA

Romania si SUA semneaza doua acorduri de maxima importanta, 8 miliarde de dolari ajungand la Cernavo.

Cum arata Andra fara pic de machiaj! Fanii au crezut ca a imbatranit cu 10 ani

Unele femei au nevoie de machiaj asa cum au nevoie de apa atunci cand pleaca de acasa pentru o banala intalnire, cand merg la restaurant sau la vreun eveniment. Vedetele fac la fel, iar viata in lumina reflectoarelor inseamna sa treaca pe la cabina de machiaj intai, inainte de a performa pe scena. insa, atunci .

Pedofilul Liviu i-a spus procurorului de caz: As face sex cu o fetita de 10 ani. Ce a urmat e socant de revoltator!

Cazul lui Andrei Liviu Hotinca socheaza, nu numai prin faptele in sine, dar si prin decizia autoritatilor. Recunoscut ca fiind pedofil si cu antecedente grave, autoritatile decis sa il trimita acasa, sub control judicar. Andrei Liviu Hotinca, pedofil lasat in libertate Publicatia ieseana Ziarul de Iasi relateaza despre un caz socant, nu numai prin faptele .

Instagram implineste 10 ani si sarbatoreste printr-o actualizare importanta

Instagram este una dintre cele mai populare retele de socializare si a avut nevoie de doar 10 ani pentru a ajunge aici. Oficialii platformei celebreaza aniversarea printr-o actualizare. Versiunea.

Tragedie in Italia: Un baietel roman in varsta de 10 ani a murit intr-un accident provocat de mama sa

Un baietel roman in varsta de 10 ani din Italia a murit pe loc, dupa ce masina condusa de mama sa a intrat pe contrasens si s-a izbit de un BMW. Tragicul accident a avut loc pe 5 octombrie, in localitatea.

FACSIMIL Pedofil cu 1.000 de victime, eliberat din puscarie desi a declarat la DIICOT ca ar viola o copila.As face sex cu o minora de 10 ani

Un barbat de 37 de ani care a declarat in timpul unei audieri ca i-ar placea sa faca sex cu o fetita de 10 ani a fost eliberat, la scurt timp, de justitia romana. Pedofilul este acuzat ca ar fi abordat 1. 000 de minori, de la care a cerut imagini cu caracter pornografic. La el acasa, anchetatorii au descoperit o colectie de 43. 500 de fisiere foto si video in care apar minori in ipostaze sexuale.

Ministrul Ciuca si secretarul american al apararii, Mark T. Esper, au semnat la Pentagon o foaie de parcurs pe 10 ani pentru intarirea apararii la Marea Neagra

Ministrul apararii nationale, NicolaeCiuca, aflat in vizita oficiala la Washington, si secretarul american al apararii, Mark T. Esper, au semnat joi, la Pentagon, Foaia de parcurs dedicata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )