Libnet.ro
UNICEF

22:15

UE acorda Turciei 275 milioane euro pentru o cale ferata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE acorda Turciei 275 milioane euro pentru o cale ferata

Turcia si Uniunea Europeana vor semna un acord pentru construirea unei sectiuni a liniei de cale ferata de mare viteza care va lega granita cu Bulgaria de Istanbul, transmite Novinite. continuă pe Ziarul Bursa

Criza politica de la Chisinau. Dodon sustine ca se ofera unul sau doua milioane de euro pentru lichidarea lui: Nu va jucati cu focul, este foarte serios

Igor Dodon sustine ca a primit informatii potrivit carora s-ar pregati asasinarea sa. Luni seara, presedintele moldovean a declarat ca pentru lichidarea sa fizica s-ar promite o suma de 1 milion de dolari si ca se fac presiuni asupra pazei sale de corp pentru ca bodyguarzii sa creeze circumstante favorabile tentativei de omor si sa se dea la o parte in anumite situatii, noteaza Agora. md.

CFR a semnat contractul pentru linia de cale ferata dintre Aeroportul Otopeni si Gara de Nord: Cand va fi gata investitia si care sunt costurile (VIDEO)

CFR a semnat, marti, contractul pentru proiectarea si executia a 3 kilometri de cale ferata si statia de la terminalul sosiri din cadrul Aeroportului Henri Coanda, potrivit hotnews. ro. Lucrarea va contine si.

Razvan Cuc semneaza marti contractul pentru modernizarea liniei de cale ferata Bucuresti Nord-Aeroportul Otopeni

Contractul privind proiectarea, executia si modernizarea liniei de cale ferata Bucuresti Nord - Aeroport International Henri Coanda Bucuresti va fi semnat marti in prezenta ministrului Transporturilor, Razvan.

INVESTITIE DE 22 MILIOANE EURO: Ursus Breweries extinde fabrica de productie din Brasov

Ursus Breweries, cel mai mare jucator de pe piata berii din Romania, a finalizat o investitie de 22 milioane euro in extinderea capacitatii fabricii de productie din Brasov si Timisoara.

Difuzarea serialului Vlad din toamna, pusa sub semnul intrebarii: Pro TV cere statului un ajutor de 1,1 milioane de euro DOCUMENT

Pro TV a depus la Comisia Nationala de Prognoza o solicitare privind acordarea unui ajjutor de 5,4 milioane de lei, aproximativ 1,1 milioane de euro, pentru sezoanele de toamna iarna ale serialului Vlad.

DEPARTAMENTUL DE LUPTA ANTIFRAUDA, IN RAPORTUL PENTRU 2018: Peste 78 milioane euro din bugetul UE, fraudati in tara noastra

Departamentul pentru Lupta Antifrauda a prezentat, vineri, raportul de activitate pentru anul 2018. Din analiza datelor furnizate de DLAF reiese ca 76. 094,34 euro au fost fraudati din banii alocati de Uniunea Europeana pentru derularea proiectelor din tara noastra.

Guvernul pregateste o schema de ajutor de stat, de 250 milioane lei, pentru instalarea unor statii de incarcare a masinilor electrice

Instalarea statiilor de incarcare pentru vehicule electrice nu s-a dovedit a fi o activitate economica profitabila, avand in vedere ca, la momentul de fata, doar 1. 200 de vehicule electrice sunt inmatriculate in Romania conform Registrului Auto Roman), se arata intr-un document guvermantal. De aceea, Guvernul vrea sa aprobe, in sedinta de miercuri, un memorandum privind o schema de sprijin de 250 de milioane de lei pentru instalarea acestor statii de incarcare, pe soselele din Romania si in orase.

Digi24: Omul lui Dragnea care gestiona miliardele de euro pentru licitatiile militare, dat afara de Dancila

Potrivit unor surse din cadrul MApN, Andrei Ignat era un apropiat al fostului presedinte al PSD, Liviu Dragnea, si a fost implicat in blocarea licitatiei pentru corvete, al carei castigator urmeaza sa fie anuntat in perioada urmatoare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2675 seconds )