Libnet.ro
UNICEF

00:07

Acorduri cu UE pentru inchiderea investigatiei privind manipularea pietei valutare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Acorduri cu UE pentru inchiderea investigatiei privind manipularea pietei valutare

Opt dintre cele mai mari banci din lume vor negocia cu Comisia Europeana acorduri pentru inchiderea unei investigatii vechi de patru ani, in care sunt acuzate de asociere pentru manipularea pietei valutare mondiale, al carei volum zilnic este de aproximativ 5. 300 de miliarde de dolari, relateaza Financial Times. continuă pe Ziarul Bursa

Opt mari banci, acuzate de manipularea pietei valutare, ar putea plati Comisiei Europene miliarde de dolari pentru inchiderea investigatiei

UBS, Royal Bank of Scotland, JPMorgan Chase, Citigroup, Barclays, HSBC si alte doua banci vor negocia cu Comisia Europeana in vederea incheierii unor acorduri pentru incheierea investigatiei declansate in urma cu 4 ani, in care sunt acuzate de asociere pentru manipularea pietei valutare mondiale, cu un volum zilnic de 5. 300 miliarde de dolari.

Opt giganti bancari vor negocia cu UE si vor plati miliarde de dolari pentru a inchide o investigatie - Financial Times

Opt dintre cele mai mari banci din lume vor negocia cu Comisia Europeana acorduri pentru inchiderea unei investigatii vechi de patru ani, in care sunt acuzate de asociere pentru manipularea pietei valutare mondiale, al carei volum zilnic este de aproximativ 5. 300 de miliarde de dolari, relateaza Financial Times, citat de news. ro.

CRUCIADA FISCALA a PSD continua! AMENZI USTURATOARE pentru nerespectarea OUG privind mutarea contributiilor

Potrivit OUG 82/2017, adoptata miercuri de Guvern, toti angajatorii sunt obligati sa negocieze cu angajatii, in perioada 20 noiembrie 20 decembrie, noile contracte de munca privind mutarea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )