Libnet.ro
UNICEF

23:00

Act normativ din domeniul educatiei, puse in dezbatere publica

Adevărul Adevărul,
Act normativ din domeniul educatiei, puse in dezbatere publica

Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice supune procesului de consultare publica proiectul de ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul educatiei. continuă pe Adevărul

Act normativ din domeniul educatiei, pus in dezbatere publica

Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice supune procesului de consultare publica proiectul de ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul educatiei.

Standardele minimale obligatorii pentru obtinerea calitatii de conducator de doctorat si a titlurilor universitare, puse in dezbatere publica

Ministerul Educatiei a lansat in dezbatere publica propunerile de standarde minimale necesare si obligatorii pentru conferirea calitatii de conducator de doctorat si a atestatului de abilitare. Totodata, sunt pus ein dezbatere standardele minimale pe care o persoana trebuie sa le indeplineasca pentru a putea participa la concursurile pentru ocuparea functiilor didactice universitare de conferentiar universitar, profesor universitar si pentru acordarea gradelor profesionale de cercetator stiintific I si II.

Ministerul Educatiei lanseaza in dezbatere publica criteriile obligatorii pentru obtinerea titlurilor universitare si calitatii de conducator de doctorat

Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice lanseaza in dezbatere publica, in perioada 9 - 20 noiembrie, propunerile de criterii potrivit carora profesorii universitari ar putea deveni conducatori de doctorat. in acelasi timp, sunt supuse dezbaterii publice si standardele pentru participarea la concursurile pentru ocuparea functiilor de profesor, conferentiar si pentru acordarea gradelor profesionale de cercetator stiintific.

Vlad Voiculescu: Legea vaccinarii este gata si va fi pusa in dezbatere publica foarte curand

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, joi, ca Legea vaccinarii este gata si va fi pusa in dezbatere publica foarte curand, el precizand ca in acest moment sunt stocuri pentru toate vaccinurile.

Dezbatere publica pe tema eliminarii taxei radio-tv: Klaus Iohannis critica Parlamentul pentru graba cu care a aprobat masura (VIDEO)

Klaus Iohannis sustine mentinerea taxei radio-tv. Prezent la o dezbatere pe acest subiect, seful statului a recunoscut ca in Romania sunt prea multe taxe, dar ca nu poate fi de acord cu eliminarea celei.

O companie din domeniul energiei inchiriaza un intreg etaj in noul proiect de birouri Stefan cel Mare Building

Roeng Transmission EngineeringConsulting , companie de servicii profesionale cu activitate pe plan local, a inchiriat intreg etajul patru din cladirea Stefan cel Mare Building, dezvoltata de Forte Partners, intr-un spatiu de birouri cu o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )