Libnet.ro
UNICEF

12:45

Actionarii Espirito Santo, dispusi sa injecteze mai mult capital in banca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actionarii Espirito Santo, dispusi sa injecteze mai mult capital in banca

Banca Centrala a Portugaliei a anuntat, ieri, ca actionarii Banco Espirito Santo SA BES), a doua banca majora din tara, sunt interesati sa injecteze mai mult capital in aceasta institutie, dupa ce una dintre companiile din grupul Espirito Santo nu a reusit sa-si achite o datorie pe termen scurt. continuă pe Ziarul Bursa

Portugalia da asigurari ca Banca Espirito Santo este solvabila

Banca Centrala a Portugaliei a incercat, la finele saptamanii trecute, sa calmeze temerile investitorilor privind situatia cu care se confrunta Banco Espirito Santo SA BES), a doua mare banca din Portugalia, anuntand ca aceasta nu are nevoie de capital suplimentar ca sa faca fata pierderilor inregistrate in urma creditelor acordate altor entitati din grupul din care face parte.

Actionarul cu probleme financiare isi reduce detinerea la Banco Espirito Santo

Espirito Santo Financial Group SA, cel mai mare actionar al Banco Espirito Santo SA, a fost nevoit sa-si instraineze o parte din detinerea de la banca portugheza a doua ca marime din tara), ca sa satisfaca un apel in marja pentru un imprumut, ceea ce a intensificat temerile pietei cu privire la situatia financiara a grupului.

VIDEO Traian Basescu: Il propun pe Dacian Ciolos comisar european, nu am nevoie de mandat de la premier. / Ponta nu a fost niciodata pregatit la consultari, s-ar putea sa decid sa fac publice toate intalnirile./ Mi-ar fi convenit mai mult daca premierul

Presedintele Traian Basescu a vorbit din nou, miercuri, la emisiunea Evenimentul Zilei de la B1 Tv, despre legea privind reducerea CAS, afirmand ca Realitatea este ca ei Guvernul - n. red. ) nici acum nu stiu cum vor compensa deficitul la fondul de pensii. Problema este de unde se iau banii. Am vazut si abordarea de ce nu le-a dat presedintele solutii. Sigur ca solutii pot fi, depinde care este impactul. Seful statului a mai declarat ca Mie mi-ar fi convenit mai mult daca venea cu Gherghina, nu stiu de ce a venit cu doamna ministru. Premierul a sacrificat-o pe doamna Petrescu, n-as putea sa fac asa ceva nici unui barbat si cu atat mai putin unei femei. Traian Basescu a spus ca nu exclude posibilitatea de a da publicitatii mai multe inregistrari. De asemenea, seful statului, care pleaca miercuri la reuniunea extraordinara a Consiliului European de la Bruxelles, a anuntat ca il va propune pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat de comisar european, el subliniind ca nu are nevoie de mandat de la premier pentru acest lucru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )