Libnet.ro
UNICEF

12:45

Actionarii Romgaz, convocati pentru retragerea din doua perimetre din Slovacia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actionarii Romgaz, convocati pentru retragerea din doua perimetre din Slovacia

Actionarii Romgaz SNG) au fost convocati, pe 22 mai, pentru aprobarea retragerii companiei din cadrul perimetrelor de concesiune Snina si Medzilaborce, situate in Slovacia, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Ucraina este dispusa sa ofere Rusiei un coridor pentru retragerea soldatilor rusi din Transnistria

Pentru retragerea trupelor Rusiei din Transnistria, Ucraina este dispusa sa-i ofere acesteia un coridor, a declarat marti reprezentantul special al Kievului in procesul de reglementare a diferendului transnistrean Vi.

Ucraina, dispusa sa ofere Rusiei un coridor pentru retragerea soldatilor rusi din Transnistria

Ucraina este pregatita sa ofere Rusiei un coridor pentru retragerea trupelor acesteia din Transnistria, a declarat marti reprezentantul special al Kievului in procesul de reglementare a diferendului transnistrean Viktor Krajanovski, care a apreciat totodata ca Moscova nu pare dispusa sa le retraga, relateaza agentia de presa Unian, citata de Agerpres.

Efectul Burleanu. Becali si-a anuntat retragerea din fotbal. Din nou?!

Dezamagit ca favoritul sau la sefia FRF, Ionut Lupescu, a fost infrant de o maniera categorica de fostul si noul presedinte Razvan Burleanu, patronul FCSB Gigi Becali si-a anuntat retragerea din fotbal. Nu ca ar fi prima oara cand o face.

Cazul Skripal: Departamentul pentru Mediu din Marea Britanie anunta ca neurotoxina folosita a fost n forma lichida. Substanta nu se evapora si nu dispare n timp

Neurotoxina folosita pentru a-l otravi pe fostul spion rus Serghei Skripal si pe fiica sa Iulia a fost in forma lichida, conform Departamentului pentru Mediu din Marea Britanie, scrie News. ro citand BBC.

Departamentul pentru Mediu din Marea Britanie anunta ca neurotoxina a fost in forma lichida

Neurotoxina folosita pentru a-l otravi pe fostul spion rus Sergei Skripal si pe fiica sa Yulia a fost in forma lichida, afirma Departamentul pentru Mediu din Marea Britanie, citat de BBC.

Streetstyle la Coachella. Inspira-te pentru festivalurile din vara!

An de an, festivalul californian Coachella este o adevarata parada a modei. Doamnele si domnisoarele dau frau liber imaginatiei si poarta tinute care mai de care mai extravagante.

Liviu Dragnea refuza sa vada realitatea din piata si arunca responsabilitatea in alta parte pentru problemele din economie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, refuza sa vada realitatea din economie si sa isi asume rezultatele politicilor guvernamentale si prefera sa insinueze ca ar exista alti responsabili pentru situatia din.

SUA: Secretarul Apararii ar fi preferat aprobarea Congresului pentru atacurile din Siria, dar Trump nu a tinut cont de parerea sa (surse)

Secretarul american al Apararii, Jim Mattis, ar fi preferat sa obtina unda verde din partea Congresului inainte de a lansa atacurile asupra Siriei, saptamana trecuta, dar presedintele Donald Trump nu a tinut cont de parerea sa, scrie miercuri New York Times, preluat de AFP.

Traian Basescu il face praf pe Tudorel Toader: Prostia cu sesizarea la CCR, o gluma pentru studentii din anul I. O sa isi ruineze cariera

Fostul presedinte Traian Basescu s-a dezlantuit la adresa ministrului Justitiei Tudorel Toader pentru faptul ca a anuntat ca va sesiza Curtea Constitutionala pentru ca presedintele Klaus Iohannis a refuzat s.

Au intins mese regesti in cimitir si au mancat printre morminte. Pentru gratarul din cimitir au venit in Ploiesti de la mii de kilometri distanta (FOTO)

Gratarele au sfarait mai ceva ca de 1 mai, iar mesele au fost intinse printre morminte, la cimitirul Viisoara din Ploiesti! Este obiceiul romilor de a sarbatori Pastele Blajinilor, pentru a-i pomeni cum se.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )