Libnet.ro
UNICEF

16:31

Actionarii SIF Muntenia au decis: 2014, primul an fara dividende

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Actionarii SIF Muntenia au decis: 2014, primul an fara dividende

AGA SIF Muntenia SIF4) a decis sa nu se acorde dividende din profitul obtinut anul trecut, de 131,1 milioane lei, castigul urmand sa ramana la dispozitia companiei, la fel cum s-a decis in ultimii doi ani la SIF Banat-Crisana SIF1), care controleaza. continuă pe Wall-Street Ro

SIF Muntenia ii cere lui Ovidiu Tender sa imparta cu actionarii profitul Prospectiuni din 2013

Compania de prospectare geologica Prospectiuni PRSN), controlata de omul de afaceri Ovidiu Tender, a primit o solicitare din partea SIF Muntenia SIF4) care cere distribuirea sub forma de dividende a profitului de anul trecut si, totodata, sa prezinte.

SIF Muntenia nu va da dividende

Adunarea Generala a Actionarilor AGOA) SIF Muntenia SIF4) a aprobat astazi propunerea SAI Muntenia Invest administratorul societatii), cu privire la repartizarea profitului net, in suma de 131. 046 lei, la alte rezerve, respectiv 0 lei ca dividend, potrivit unui comunicat remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

SIF Muntenia solicita Prospectiuni sa distribuie profitul de anul trecut sub forma de dividende

SIF Muntenia SIF4), actionar semnificativ al Prospectiuni PRSN), solicita companiei sa distribuie sub forma de dividende profitul net de anul trecut si, totodata, sa prezinte un raport privind activitatea filialelor din strainatate, potrivit unui comunicat transmis, astazi, pietei Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Grupurile SIF Muntenia - Biofarm si Raiffeisen trebuie sa isi vanda din actiunile la SIF Moldova

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a stabilit faptul ca SIF Muntenia SIF4) si Biofarm BIO), care controleaza, impreuna, 5,41% din capitalul social al SIF Moldova SIF2), actioneaza concertat, motiv pentru care le-a suspendat dreptul de vot pentru detinerea care depaseste 5% din titlurile SIF2 si le-a pus in vedere sa vanda pachetul respectiv, se arata intr-un comunicat remis vineri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

SIF MUNTENIA - Raport curent

SIF MUNTENIA - Raport curent.

SIF MUNTENIA - Raport curent1

SIF MUNTENIA - Raport curent1.

AGA de la SIF Muntenia, amanata pentru marti, din lipsa de cvorum

Adunarea generala ordinara a actionarilor SIF Muntenia SIF4) a fost amanata pentru marti, deoarece luni, la prima convocare, prezenta la vot a fost sub nivelul minim prevazut in statutul societatii, de cel putin 50% din drepturile de vot.

SIF Banat-Crisana si SIF Moldova, concertate cu conducerile lor la SIF Muntenia

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a stabilit faptul ca SIF Banat-Crisana SIF1), Dragos Bilteanu, Ion Stancu, Najib El Lakis, Danut Buzatu si Mariana Dinu actioneaza concertat in cadrul SIF Muntenia SIF4), detinand 5,028180% din capitalul social al acestei societati, motiv pentru care a decis sa le suspende dreptul de vot pentru surplusul de 0,028180% pana la reducerea participatiei concertate la cel mult 5%, potrivit unui comunicat remis vineri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Actionarii SIF Banat-Crisana au decis pastrarea profitului in companie

Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor AGOA) SIF Banat-Crisana SIF1) a aprobat astazi propunerea Consiliului de Administratie CA) de pastrare a profitului de anul trecut la dispozitia companiei, l-a confirmat in CA pe El Lakis Najib anterior administrator provizoriu) si a aprobat bugetul pentru acest an, care prevede un profit net de 80,21 milioane lei, apropiat de cel din 2013 80,14 milioane lei), potrivit unui comunicat remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Actionarii SIF Moldova au hotarat distribuirea dividendului mai mic, de 0,066 lei

Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor AGOA) SIF Moldova SIF2) a aprobat astazi distribuirea dividendului brut mai mic, de 0,066 lei, astfel ca societatea va aloca 34,25 milioane lei, reprezentand 37,68% din profitul inregistrat anul trecut, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )