Libnet.ro
UNICEF

16:00

Actiunile Gabriel Resources au inchis la cel mai redus nivel din ultimii 14 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Actiunile Gabriel Resources au inchis la cel mai redus nivel din ultimii 14 ani

Actiunile Gabriel Resources au inchis luni la Toronto in scadere cu 54%, la 68 centi canadieni 65 centi SUA), cel mai slab nivel la final de sedinta din 1999, dupa ce premierul Ponta a declarat ca solutia pentru proiectul Rosia Montana este. continuă pe Wall-Street Ro

SUA: Rata somajului a scazut la 7,3% in august, cel mai redus nivel din decembrie 2008

Rata somajului a scazut neasteptat in SUA, in luna august, ajungand la cel mai redus nivel din ultimii aproape cinci ani, in conditiile in care economia americana a creat 169. 000 de locuri de munca, ceea ce ar putea atenua temerile privind incetinirea economiei, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Actiunile Gabriel Resources au inchis in scadere cu 54%, la cel mai redus nivel din ultimii 14 ani

Actiunile Gabriel Resources au inchis luni la Toronto in scadere cu 54%, la 68 centi canadieni 65 centi SUA), cel mai slab nivel la final de sedinta din 1999, dupa ce premierul Ponta a declarat ca solutia.

Actiunile Gabriel Resources au inchis luni in scadere cu 54%, la cel mai redus nivel din ultimii 14 ani

Actiunile Gabriel Resources au inchis luni la Toronto in scadere cu 54%, cel mai slab nivel la final de sedinta din 1999. Asta dupa ce premierul Ponta a declarat ca solutia pentru proiectul Rosia Montana.

Actiunile Gabriel Resources au inchis ieri in scadere cu 54%

Actiunile Gabriel Resources, care detine aproximativ 80% din actiunile Rosia Montana Gold Corporation RMGC), au inchis ieri la Toronto in scadere cu 54%, la 68 centi canadieni 65 centi SUA), cel mai slab nivel la final de sedinta din 1999, potrivit surselor de presa.

Actiunile Gabriel Resources continua picajul dupa ce luni au pierdut peste jumatate din valoare

Actiunile Gabriel Resources continua sa scada accelerat si s-au plasat marti dupa primul sfert de ora de tranzactionare cu 22% sub cotatia de luni, cand titlurile companiei canadiene care vrea sa dezvolte proiectul Rosia Montana s-au prabusit si au.

Actiunile Gabriel Resources s-au prabusit cu pana 70% la bursa din Toronto

Actiunile Gabriel Resources s-au prabusit luni cu pana la 70% la bursa din Toronto, dupa ce au deschis la 1,1 dolari canadieni pe unitate. Titlurile companiei au coborat la un minim de 0,43 dolari pe unitate,.

Efectul Rosia Montana: Actiunile Gabriel Resources s-au prabusit cu pana 70% pe bursa din Toronto

Actiunile Gabriel Resources s-au prabusit luni cu pana la 70% la bursa din Toronto, dupa ce au deschis la 1,1 dolari canadieni pe unitate, compania recomandand la inceperea sedintei tranzactionarea cu.

Actiunile Gabriel Resources au scazut cu 70%

Actiunile Gabriel Resources au scazut, pe Bursa de la Toronto, cu aproximativ 70%.

Actiunile Gabriel Resources s-au prabusit la bursa din Toronto

Actiunile Gabriel Resources s-au prabusit luni cu pana la 70% la bursa din Toronto, dupa ce au deschis la 1,1 dolari canadieni pe unitate, compania recomandand la inceperea sedintei tranzactionarea cu prudenta.

Lichiditatea BVB, la cel mai scazut nivel din ultimele 11 luni

Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in sedinta de tranzactionare de ieri, cel mai scazut nivel din ultimele 11 luni, aceasta ajungand la aproximativ 5 milioane lei circa 1,12 milioane euro).

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )