Libnet.ro
UNICEF

00:07

Actiunile marilor banci din SUA vor creste cu pana la 20% in 2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actiunile marilor banci din SUA vor creste cu pana la 20% in 2018

Cresterea dobanzilor si reducerea taxelor in SUA vor impulsiona cursul actiunilor bancilor americane in 2018, conform analistilor Barclays, care anticipeaza ca titlurile marilor institutii financiare din Statele Unite se vor aprecia cu pana la 20% anul acesta, iar tendinta pozitiva se va mentine si in 2019. continuă pe Ziarul Bursa

Autoritatile de reglementare din SUA vor discuta procedurile de control pentru listarea si tranzactionarea monedelor virtuale

Autoritatea de reglementare a pietei instrumentelor derivate din Statele Unite va organiza doua intalniri pentru a discuta despre procedurile si controlul operational al listarii si tranzactionarii contractelor futures pentru monede virtuale, in conditiile unor ingrijorari tot mai mari legate de riscurile provocate de bitcoin in sistemul financiar, transmite Reuters, potrivit News. ro.

Dobanzile vor creste inevitabil, pentru ca inflatia creste

Dobanzile de pe piata noastra vor creste in mod inevitabil, pentru ca inflatia creste, considera Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal.

Avertisment DUR al expertilor din finante: DOBANZILE vor CRESTE inevitabil

Expertii din finante anticipeaza ca Banca Nationala a Romaniei BNR) va creste, astazi, rata dobanzii cheie. Presedintele Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru, considera ca dobanzile de pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )