Libnet.ro
UNICEF

17:45

Actiunile Renault la minimul ultimilor sase ani dupa semnele de intrebare privind alianta cu Nissan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Actiunile Renault la minimul ultimilor sase ani dupa semnele de intrebare privind alianta cu Nissan

Actiunile constructorului auto francez Renault au coborat luni la cel mai redus nivel din ultimii sase ani, dupa un articol publicat in Financial Times potrivit caruia directorii Nissan au urgentat planurile de rezerva privind un eventual divort de Renault, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Bursa de Valori Bucuresti trece de maximul ultimilor 12 ani

Indicele BET al Bursei de Valori Bucuresti BVB) a ajuns luni la pragul de 10. 024 de puncte si a atins, astfel, maximul ultimilor 12 ani.

Indicele Bursei de Valori Bucuresti depaseste 10.000 de puncte si ajunge la maximul ultimilor 12 ani

Indicele BET al Bursei de Valori Bucuresti BVB) a trecut luni de pragul de 10. 000 de puncte si a atins astfel maximul ultimilor 12 ani.

O femeie s-a baricadat in casa cu fiul sau de sase ani. Cum decurge interventia fortelor de ordine

Politisti, luptatori ai Serviciului de Actiuni Speciale si un negociator intervin, luni dupa-amiaza, la Ghimbav, judetul Brasov, unde o femeie de 39 de ani s-a baricadat in casa cu fiul sau, in varsta de sase ani, si refuza sa comunice cu autoritatile.

N-am mai facut dragoste de sase ani, pentru ca atunci cand sunt cu o iubita ma simt extrem de prost. Dupa ce ne incalzim, eu.Sunt flamand dupa amor

Uneori o problema aparenta poate crea una si mai mare. De asta s-a convins si un barbat care nu a mai facut dragoste de sase ani.

Un copil de sase ani din Chisinau, rapus de gripa

Un copil de sase ani s-a stins din viata acum cateva zile, fiind diagnosticat cu gripa de tip AH1N1. Baiatul este cetatean strain si venise, impreuna cu mama sa, in ospetie la rudele sale din Chisinau. Informatia a fost prezentata luni, 13 ianuarie, la sedinta operativa de la Primariei.

Caz cutremurator in Galati: Fetita de sase ani, batuta crunt de mama si lasata in ger. Copila a fost salvata de un vecin si a ajuns in grija autoritatilor(VIDEO)

Caz cutremurator in Galati. O fetita de sase ani a fost batuta crunt si lasata in gerul noptii de propria mama. Auzind din casa strigatele sfasietoare ale fete un vecin s-a dus sa o.

Situatie incredibila in Iasi. Doi soti au murit in acelasi loc la sase ani distanta

Un barbat din Iasi a fost gasit mort in curtea casei, in acelasi loc in care a murit si sotia sa in urma cu cativa ani. Politistii au deschis dosar penal de moarte suspecta.

Doi soti au murit in acelasi loc la sase ani distanta

Un barbat din Iasi a fost gasit mort in curtea casei, in acelasi loc in care a murit si sotia sa in urma cu cativa ani. Politistii au deschis dosar penal de moarte suspecta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )