Libnet.ro
UNICEF

22:16

Activistul de mediu Daniel Bodnar a suferit un grav accident rutier. Medicii spun ca nu-si poate simti picioarele

Adevărul Adevărul,
Activistul de mediu Daniel Bodnar a suferit un grav accident rutier. Medicii spun ca nu-si poate simti picioarele

Accidentul rutier s-a produs in noaptea de 18 spre 19 ianuarie, pe raza comunei Sucevita, din judetul Suceava. Daniel Bodnar era pasager in masina condusa de prietenul sau Dani Ghinghilschi. continuă pe Adevărul

Activistul de mediu Daniel Bodnar, implicat intr-un grav accident rutier. Exista riscul sa ramana paralizat!

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat intr-un grav accident de circulatie produs pe raza comunei Sucevita din judetulSuceava. Tragedia s-a produs in noaptea de luni spre marti, iar Daniel Bodnar a fost transportata de urgenta la un spital din Iasi, existand riscul sa ramana paralizat de picioare.

Activistul Daniel Bodnar, cunoscut pentru campaniile impotriva taierilor ilegale a padurilor, ranit grav int-un accident rutier

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat intr-un grav accident rutier, luni noapte, pe raza comunei Sucevita. El era pasager in masina condusa de un alt activist de mediu, Daniel Ghinghiloschi. Acesta a .

Ce spune Inspectoratul de Politie Suceava despre accidentul rutier in care a fost implicat ecologistul Daniel Bodnar

Inspectoratul Judetean de Politie Suceava a transmis un comunicat de presa, marti, 19 ianuarie, in care a explicat cum s-a produs accidentul rutier in urma caruia activistul de mediu Daniel Bodnar si-a fracturat coloana.

Vlad Gheorghe: Daniel Bodnar este cooperant, stabil si constient, dar urmeaza o operatie extrem de complicata. Mi-a transmis ca nu renunta la ce facea

Daniel Bodnar ramane in continuare in stare grava dupa teribilul accident suferit in noapte de luni spre marti. Medicii ii dau sanse mici de recuperare completa, insa el a transmis de pe patul de spital ca.

Accident rutier la iesire din Constanta: soferul unui moped a fost ranit

Marti dimineata, in jurul orei 06. 40, politistii rutieri au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 3, dinspre Valu lui Traian catre Constanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )