Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actori au venit sa-si ia la revedere de la Ducu Darie. Cand are loc inmormantarea

Adevărul Adevărul,
Actori au venit sa-si ia la revedere de la Ducu Darie. Cand are loc inmormantarea

Ducu Darie a murit miercuri la varsta de 60 de ani. Trupul neinsufletit al indragitului regizor a fost depus vineri seara in Sala Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra din Capitala. Oameni obisnuiti, studenti, dar si personalitati artistice precum Ion Caramitru, Oana Pellea, Emilia Popescu si Marian Ralea, au venit sa-i aduca un ultim omagiu marelui regizor. continuă pe Adevărul

Mesajele emotionante ale artistilor dupa moartea regizorului Ducu Darie: Te ia prin surprindere ca si oamenii la care te-ai uitat ca la zei pleaca ca niste muritori

Mai multi actori, regizori, muzicieni, uniuni ale artistilor i-au adus un omagiu lui Alexandru Ducu Darie, regizor si director al Teatrului Bulandra din Bucuresti, care a murit, miercuri, 18 septembrie, la varsta de 60 de ani.

Motivul sfasietor pentru care Anca Pandrea nu va merge la inmormantarea lui Ducu Darie. Asta l-a intristat si pe Iura!

Anca Pandrea a primit pe 18 septembrie vestea care a intristat-o vesnic. Dupa ce marea sa iubire s-a stins din viata, soarta i l-a rapit si pe fiul cel vitreg. Multi oameni nu au inteles motivul pentru care aceasta nu-i va fi alaturi lui Ducu in ziua in care va fi condus pe ultimul drum, .

Digi24: Mesajul lui Lucian Mindruta dupa moartea lui Ducu Darie: Era pe lista de transplant. Nu s-a bagat in fata pentru viata

Regizorul Alexandru Darie, directorul general al Teatrului Bulandra din Bucuresti, a murit miercuri, la varsta de 60 de ani. La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea teatrului a declarat ca Ducu Darie fusese internat, in stare grava, la Spitalul Fundeni din Bucuresti.

Cand are loc echinoctiul de toamna si cum ne influenteaza acest fenomen. Momentul cand ziua va fi egala cu noaptea

In scurta vreme, va avea loc echinoctiul de toamna, un fenomen despre care specialistii sustin ca ne influenteaza starea de spirit. Echinoctiul inseamna, din punct de vedere, inceputul oficial al toamnei. Echinoctiul de toamna inseamna un moment astronomic cand ziua e egala cu noaptea. Reprezinta, din punct de vedere astronomic, debutul oficial al toamnei. Chiar .

Cand are loc, anul acesta, sarbatoarea Halloween 2019

Halloweeneste o sarbatoare de origineceltica, preluata astazi de multe popoare din lumea occidentala, ea raspandindu-se insecolul al XIX-leaprin intermediul imigrantilorirlandezidinStatele Unite ale Americii. in unele tari data sarbatorii variaza de exemplu, in Suedia este sarbatorita in prima sambata din noiembrie. Numele provine din limba engleza, de la expresia All Hallows Even, numele sarbatorii crestine .

Unde si cand va fi inmormantat Ducu Darie:isi dorea ca lumea sa fie mai buna si o vedea de multe ori mai buna decat era

Regizorul de teatru Alexandru Darie, care a murit la varsta de 60 de ani, va fi inmormantat duminica, 22 septembrie, la Cimitirul Bellu din Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )