Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actorii sprijina protestele magistratilor. Vor purta banderole albe pana la abrogarea OUG 7. Marius Manole: Sa le aratam astfel guvernantilor ca nu suntem un popor usor de umilit (VIDEO)

B1 B1,
Actorii sprijina protestele magistratilor. Vor purta banderole albe pana la abrogarea OUG 7. Marius Manole: Sa le aratam astfel guvernantilor ca nu suntem un popor usor de umilit (VIDEO)

Protestele magistratilor fata de OUG 7 prin care au fost modificare legile justitiei, au ecorui si in randul actorilor de la Teatrul National. Marius Manole a publicat un mesaj video prin care face apel la. continuă pe B1

Judecatorii Tribunalului Cluj suspenda total activitatea o ora pe zi, ncepnd cu 4 martie. Astazi vor protesta n strada

Judecatorii Tribunalului Cluj au decis, vineri, suspendarea totala a activitatii, zilnic, timp de o ora, incepand cu 4 martie, si vor purta banderole albe in semn de protest fata de controversata Ordonanta de urgenta care a modificat din nou legile justitiei. De asemenea, judecatorii de la Tribunalul Cluj si de la Judecatoria Cluj-Napoca, alaturi de procurori de la parchetele de pe langa cele doua instante, vor protesta din nou vineri, de la ora 12. 00, in fata Palatului de Justitie. Au fost anuntate proteste ale magistratilor si in Bucuresti, dar si in mai multe judete.

Procurori din Parchetul General, protest cu banderole albe la bilantul prezentat de Augustin Lazar

Procurorii Parchetului General Romulus Varga si Ion Sandru au venit miercuri cu banderole albe la sediul Cercului Militar, in semn de protest fata de OUG 7 pe legile justitiei,relateaza.

Protest cu banderole la Parchetele din Bihor. in Satu Mare procurorii suspenda activitatea zilnic timp de o ora

Procurorii din Bihor vor purta banderole albe, iar colegii lor de la Parchetele din judetul Satu Mare au decis sa suspende activitatea, zilnic, pentru o ora, in semn de protestfata de controversata ordonanta care modifica legile justitiei.

Protestele magistratilor continua in toata tara. Este obligatia noastra sa reactionam

Magistratii au continuat, vineri, 1 martie 2019, protestele in toata tara, sustinand astfel independenta justitiei si sanctionand adoptarea OUG 7/2019.

Carmen Dan, despre protestele magistratilor: Nu este un lucru de apreciat

Ministrul Internelor, Carmen Dan, a declarat marti ca, in opinia sa, protestul magistratilor nu este un lucru de apreciat, dar ca, pana acum, nu i-au fost raportate blocaje in anchetele politistilor,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )