Libnet.ro
UNICEF

13:30

Actorul Cole Sprouse sustine ca a fost arestat in timpul unui protest pasnic din SUA

Adevărul Adevărul,
Actorul Cole Sprouse sustine ca a fost arestat in timpul unui protest pasnic din SUA

Actorul american Cole Sprouse 27 de ani) a povestit ca a fost arestat duminica, in timp ce participa la un protest pasnic impotriva nedreptatilor rasiale din Santa Monica, California. continuă pe Adevărul

Cole Sprouse, actorul din serialul Riverdale, a fost arestat in timp ce protesta impotriva rasismului, dupa uciderea lui George Floyd

Cole Sprouse, actorul celebru din serialul Riverdale, a fost arestat la sfarsitul saptamanii trecute, intimpul protestelor care au loc in aceste zile in SUA, ca urmare a uciderii lui George Floyd. Sprouse.

O vedeta a filmelor pentru adulti, arestata dupa ce a omorat un om in timpul unui ritual samanic

Cunoscutul actor de filme pentru adulti Nacho Vidal a fost arestat miercuri, dupa ce acesta ar fi omorat un om.

VIDEO Proteste in SUA: Un camion cisterna a fortat trecerea prin manifestanti in Minneapolis. Soferul a fost arestat

Un camion cisterna a incercat duminica sa treaca prin mijlocul unui cortegiu de mii de manifestanti pe un pod din centrul orasului Minneapolis, in statul american Minnesota, obligand fortele de ordine sa intervina masiv, scrie AFP, citata de Agerpres.

VIDEO Un camion cisterna a trecut printr-o multime de manifestanti in timpul unui protest din Minneapolis

LaWashingtonsi inalte aproape 40 deorase americane a fost declarata stare de asediu. Este reactia autoritatilor in fata sutelor de mii de manifestanti - unii dintre ei violenti - iesitiin strada dupauciderea lui George Floyd.

EY: Top 5 greseli comune facute inainte sau in timpul unui incident informatic

Dinamica societatii si tehnologizarea tot mai evidenta a tuturor ramurilor de care omul modern se loveste zi de zi a creat cadrul favorabil aparitiei si dezvoltarii unui fenomen care nu mai este deloc nou in Romania: criminalitatea informatica. Fie ca isi are originea in tara noastra, fie ca o importam, din ce in ce mai multe persoane fizice sau juridice cad victima si, nu de putine ori, pierderile sunt greu de recuperat, arata o analiza a EY Romania.

Scandal urias de coruptie in Bulgaria: Ministrul adjunct al Mediului a fost arestat intr-un dosar care vizeaza traficul ilegal de deseuri

Ministrul adjunct al mediului din Bulgaria, Krassimir Zhivkov, si influenti oameni de afaceri, fratii Bobokovi, au fost retinuti intr-un scandal care vizeaza fapte grave de coruptie. Parchetul de specialitate.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )