Libnet.ro
UNICEF

09:15

Actorul Eugen Cristea vine la Adevarul Live, de la ora 13.00

Adevărul Adevărul,
Actorul Eugen Cristea vine la Adevarul Live, de la ora 13.00

Actorul Eugen Cristea s-a remarcat pana acum in numeroase roluri pe scena Teatrului National, dar si pe scenele muzicale, acolo unde, cu o chitara sau cu o trupa de acompaniament, a incantat publicul. La Adevarul Live, de la ora 13, se canta muzica buna si se spun povesti de iarna. continuă pe Adevărul

Actorul Eugen Cristea, la Adevarul Live: inca mai cred in oameni si in ceea ce cant

Actorul Eugen Cristea s-a remarcat pana acum in numeroase roluri pe scena Teatrului National, dar si pe scenele muzicale, acolo unde, cu o chitara sau cu o trupa de acompaniament, a incantat publicul. La Adevarul Live, de la ora 13, se canta muzica buna si se spun povesti de iarna.

Adevarul Live, ora 11.00 Despre investitura lui Klaus Iohannis

Jurnalistii Ion M. Ionita si Grigore Cartianu discuta, incepand cu ora 11. 00, la Adevarul Live despre investitura lui Klaus Iohannis in functia de presedinte al Romaniei.

VIDEO Mani Gutau de la Trupa URMA, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Trupa URMA este tot mai cunoscuta publicului din Romania. Cu un sound deosebit si piese care au ajuns rapid hituri, chiar daca nu s-a bucurat de difuzari masive la radio, URMA a reusit sa se impuna si sa isi castige un public fidel. Mani Gutau, solistul trupei, vine la Adevarul Live de la ora 14. 00, cu vesti proaspete si cu un clip inedit.

Adevarul Live, ora 12.00: 25 de ani de la Revolutie

La un sfert de secol de la izbucnirea Revolutiei, care a pus capat regimului comunist in Romania, redactorul-sef al ziarului Adevarul, Dan Marinescu, jurnalistul Ion M. Ionita si directorul INSCOP, Remus Stefureac, discuta despre evolutia societatii de-a lungul ultimilor 25 de ani si despre modul in care a avut loc trecerea de la comunism la democratie.

Adevarul Live, ora 11.00 / Decembrie 1989: Revolutie sau lovitura de stat?

Discutia despre ceea ce s-a intamplat in Romania acum 25 de ani nu se va incheia niciodata. Un sfert de secol se dovedeste a fi o perioada de timp prea scurta pentru a permite o abordare rece, departe de patimile umane si mai ales de cele politice.

Grigore Cartianu, la Adevarul Live: Astazi, Iohannis ar trebui sa-i aminteasca lui Ponta aroganta din campanie

Jurnalistii Ion M. Ionita si Grigore Cartianu au discutat, la Adevarul Live despre investitura lui Klaus Iohannis in functia de presedinte al Romaniei.

Adevarul Live:25 de ani de la Revolutie. Ce ni s-a ascuns

La un sfert de secol de la izbucnirea Revolutiei, care a pus capat regimului comunist in Romania, redactorul-sef al ziarului Adevarul, Dan Marinescu, jurnalistul Ion M. Ionita, directorul INSCOP, Remus Stefureac, sociologul Darie Cristea si jurnalistul Grigore Cartianu discuta despre evolutia societatii de-a lungul ultimilor 25 de ani si despre modul in care a avut loc trecerea de la comunism la democratie.

Alexandru Papadopol, Iulia Rugina si Oana Rasuceanu vin la Adevarul Live, de la ora 14.00

Actorul Alexandru Papadopol, regizoarea Iulia Rugina si scenarista Oana Rasuceanu se vor afla astazi, de la ora 14. 00, in platoul Adevarul Live, unde vor vorbi despre Love Building, despre filmul romanesc si despre dragoste si demonii ei.

Alexandru Papadopol, Iulia Rugina si Oana Rasuceanu, invitati la Adevarul Live

Actorul Alexandru Papadopol, regizoarea Iulia Rugina si scenarista Oana Rasuceanu se vor afla astazi, de la ora 14. 00, in platoul Adevarul Live, unde vor vorbi despre Love Building, despre filmul romanesc si despre dragoste si demonii ei.

VIDEO Alexandru Papadopol, Iulia Rugina si Oana Rasuceanu, la Adevarul Live: Publicul din Romania se fereste de filmul romanesc

Actorul Alexandru Papadopol, regizoarea Iulia Rugina si scenarista Oana Rasuceanu au venit in platoul Adevarul Live, unde au vorbit despre lungmetrajul Alt Love Building, despre filmul romanesc si despre dragoste si demonii ei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )