Libnet.ro
UNICEF

13:30

Actorul Gerard Butler a mai petrecut 3 zile in Romania fara iubita lui, Madalina Ghenea

B1 B1,
Actorul Gerard Butler a mai petrecut 3 zile in Romania fara iubita lui, Madalina Ghenea

Gerard Butler si-a prelungit sederea in Romania cu 3 zile, desi toata lumea credea ca a parasit tara. Madalina Ghenea a plecat din tara luni, pentru filmarile serialului in care joaca, in Italia, dar. continuă pe B1

VIDEO Gerard Butler a mai petrecut trei zile in Romania fara Madalina Ghenea

Desi toata lumea credea ca a parasit Romania, actorul Gerard Butler si-a prelungit sederea cu trei zile si a ramas la noi in tara pana joi.

Gerard Butler, eleganta atemporala si stil vestimentar impecabil! Afla ce a facut actorul inainte de a vizita Romania!

In acest moment, toata lumea este la curent cu programul lui Gerard Butler! Calatoria lui prin Romania, alaturi de modelul Madalina Ghenea a fost indeaproape monitorizata de presa. Pe platoul muntilor Bucegi, la lacul Vidraru sau pe Transfagarasan, in masina sau in elicopter, orice miscare a vedei de la Hollywood a fost atent urmarita. Mai putini stiu insa ce a facut actorul scotian inainte sa ajunga in tara noastra. Ei bine, la inceputul lunii, el a participat la o cina de gala, sustinuta de Fundatia Novak Djokovic care a avut loc la Roundhouse din Londra. Continue reading .

Madalina Ghenea sustine inca o data ca nu s-a certat cu Gerard Butler! Iata cea mai recenta declaratie a ei!

Dupa ce a scris pe Facebook un mesaj scurt prin intermediul caruia ii informa pe cei interesati ca nu s-a certat cu nimeni in timpul scurtei vacante pe care a petrecut-o in Romania alaturi de Gerard Butler, Madalina Ghenea a facut si prima declaratie publica in acest sens. Continue reading .

Madalina Ghenea si Gerard Butler sunt inca impreuna! Nu s-au certat pe timpul vacantei petrecute in Romania!

Probabil satula de toate speculatiile create in jurul scurtei vacante pe care a petrecut-o in Romania alaturi de iubitul ei, Gerard Butler, si de zvonurile referitoare la o eventuala cearta intre indragostiti, Madalina Ghenea a postat pe Facebook un mesaj lamuritor. Continue reading .

Scenariu de Hollywood! Cand toata lumea credea ca s-a intors in America, Gerard Butler hoinarea singur pe potecile din Fundatica!

Gerard Butler pare sa se fi indragostit de frumusetile Romaniei. Nu, nu este vorba doar despre Madalina Ghenea, cea care in mod clar i-a furat inima celebrului actor, ci si de locurile frumoase si peisajele idilice pe care tara noastra le are de oferit. Chiar daca iubita lui a fost obligata de angajamentele profesionale sa se intoarca in Italia, Butler a hotarat sa mai ramana in Romania pentru cateva zile. Continue reading .

Madalina Ghenea si Gerard Butler au parasit Romania dupa doar doua zile! S-au certat atat de tare?

Madalina Ghenea si Gerard Butler au parasit Romania ieri, dupa doar doua zile petrecute la munte. Initial, se stia ca cei doi vor sta pana la sfarsitul saptamanii, cand urmeaza sa aiba loc nunta fratelui romancei. Ceva insa s-a intamplat de le-a scurtat vacanta in tara noastra. Continue reading .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )