Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actorul Isaac Kappy s-a aruncat de pe un pod: scrisoarea tulburatoare postata inainte de a muri

Adevărul Adevărul,
Actorul Isaac Kappy s-a aruncat de pe un pod: scrisoarea tulburatoare postata inainte de a muri

Actorul Isaac Kappy a murit la varsta de 42 de ani dupa ce s-a aruncat de pe un pod si a fost lovit de o masina. Recent, barbatul a facut public un mesaj in care le cerea iertare celor pe care i-a ranit si marturisea ca se considera un om rau. continuă pe Adevărul

MOARTE FULGERATOARE pentru un star al cinematografiei: Actorul s-a aruncat de pe un pod! Scrisoarea TULBURATOARE postata inainte de a muri

Isaac Kappy, cunoscut pentru rolurile din Thor, Terminator: Salvation si serialul Breaking Bad, a murit la varsta de 42 de ani, dupa ce s-a aruncat de pe un pod din Bellemont si a fost lovit.

Star din Thor si Terminator: Salvation s-a sinucis. Isaac Kappy s-a aruncat de pe un pod

Doliu in lumea filmului! Actorul Isaac Kappy a murit la varsta de 42 de ani. Starul din Thor si Terminator: Salvation s-a aruncat de pe un pod, dupa care a fost calcat de un camion, Cu doar o zi.

A murit Isaac Kappy. Actorul din Thor si Terminator Salvation s-a sinucis, la 42 de ani

Actorul Isaac Kappy s-a sinucis. Avea 42 de ani si era cunoscut din rolurile pe care le-a avut in filmele Thor si Terminator: Salvation. inainte sa se sinucida, a lasat si un mesaj pe Instagram, despre care a spus ca e un fel de testament al sau. Isaac Kappy era cunoscut in lumea cinematografica americana [] .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )