Libnet.ro
UNICEF

12:45

Actorul John Malkovich, in premiera in Romania, pe scena Festivalului George Enescu

B1 B1,
Actorul John Malkovich, in premiera in Romania, pe scena Festivalului George Enescu

Actorul John Malkovich, in rol de criminal pe scena Festivalului George Enescu, de la Ateneul Roman, Romanii vor avea prilejul chiar astazi, sa-l vada pe celebrul actor american ca narator, in spectacolul. continuă pe B1

John Malkovich, pentru prima oara in Romania, la Festivalul George Enescu

Actorul John Malkovich, dublu nominalizat la premiile Oscar va juca in acesta seara pe scena Ateneului Roman in cadrul Festivalului George Enescu. Malkovich va interpreta rolul unui criminal in drama teatrala.

John Malkovich, prima data in Romania: renumitor actor a interpretat rolul unui criminal, pe scena Ateneului, la Festivalul George Enescu

Romanii vor avea luni prilejul sa-si faca o idee despre cum e sa fii in pielea lui John Malkovich, odata cu prezenta, in premiera, a celebrului actor in cadrul actualei editii a Festivalului George Enescu. Oaspetele american se va produce pe scena Ateneului Roman, incepand cu ora 17. 00, in calitate de narator al spectacolului The Infernal Comedy / Confesiunile unui ucigas in serie.

John Malkovich, la Festivalul George Enescu: Cred ca muzica aceasta este atat de puternica!

Actorul american John Malkovich a interpretat rolul naratorului in productia The Infernal Comedy. Confessions of a Serial Killer, pusa in scena, luni, la Ateneul Roman din Capitala, in cadrul Festivalului.

Malkovich, in rol de criminal, pe scena Atheneului

Romanii vor avea astazi prilejul sa-si faca o idee despre cum e sa fii in pielea lui John Malkovich, odata cu prezenta, in premiera, a celebrului actor in cadrul actualei editii a Festivalului George Enescu. Oaspetele american se va produce pe scena Ateneului Roman, incepand cu ora 17. 00, in calitate de narator al spectacolului The Infernal Comedy / Confesiunile unui ucigas in serie.

FOTO EXCLUSIV John Malkovich: Sunt terorizat de fotografi si de paparazzi

Luni seara, pe scena Ateneului Roman, actorul John Malkovich, dublu nominalizat la Premiile Oscar, a interpretat rolul naratorului din spectacolul The Infernal Comedy Confessions of a Serial Killer/ Confesiunile unui ucigas in serie. La Bucuresti s-a jucat ultimul spectacol dintr-un lung turneu. La conferinta de presa ulterioara, actorul a spus ca e prea obosit sa continue spectacolul dupa cinci ani de la premiera din 2008.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )