Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actorul Marian Ralea, la Adevarul Live: Sunt un actor cu sansa VIDEO

Adevărul Adevărul,
Actorul Marian Ralea, la Adevarul Live: Sunt un actor cu sansa VIDEO

Pe 21 si 22 octombrie, la Teatrul Bulandra, Sala Toma Caragiu , de la ora 18. 00 si, respectiv, 21. 00, va fi reprezentat spectacolul Marmura, de Joseph Brodsky, in regia lui Yuri Kordonsky, cu Victor Rebengiuc si Marian Ralea, in distributie. Marian Ralea s-a aflat de la ora 14. 00, in studioul Adevarul Live, pentru a vorbi despre spectacol. continuă pe Adevărul

Theodor Soptelea si Vlad Balan va vor ademeni in Valea Muta, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Actorii Theodor Soptelea 18 ani) si Vlad Balan 23 de ani), protagonistii miniseriei Valea Muta, sunt invitati la Adevarul Live, de la ora 13. 00, unde vor povesti cum a fost prima experienta in fata camerelor de filmat, vor dezvalui detalii de culise si ne vor explica de ce ar trebui sa urmarim noua productie HBO.

Ora 12.00, Adevarul Live. Clotilde Armand: il va sustine USR pe Dacian Ciolos in functia de premier?

Clotilde Armand, unul dintre liderii Uniunii Salvati Romania USR), va vorbi, la Adevarul Live, despre platforma politica anuntata de premierul Dacian Ciolos si despre formula de sustinere a lui Dacian Ciolos cu care este de acord USR.

Adevarul Live, ora 13:00: Vlad Craioveanu si Manuel Dinculescu, despre secretele si provocarile unui post de radio

Interviu Vlad Craioveanu. Vlad Craioveanu si Manuel Dinculescu, realizatorii programului Be Smart, de la Smart FM, vin la Adevarul Live, de la ora 13:00, pentru a discuta despre provocarile meseriei de moderator radio, pentru a povesti intamplari din carierele lor, dar si pentru a-si prezenta planurile de viitor.

Adevarul Live, ora 15.00: intre Europa regiunilor si Europa referendumurilor

Asistam la o batalie intre adeptii proeictului european bazat pe principiile federalismului si miscarile nationaliste care promoveaza ideea reintoarcerii la statul national. Care sunt drumurile pe care poate merge acum Europa si cu ce riscuri in perspectiva) intr-un moment in care se multiplica apelurile pentru autonomie inteleasa ca pas determinant spre obtinerea independentei?.

INTERVIURILE FNT. Regizorul Victor Ioan Frunza, la Adevarul Live de la ora 12.00

Regizorul Victor Ioan Frunza este prezent si anul acesta in cadrul Festivalului National de Teatru cu un spectacol, de data aceasta cu A douasprezecea noapte, de William Shakespeare, cu doua reprezentatii, pe 23 si 24 octombrie, la Teatrul Metropolis.

Interviurile FNT. Transmutatiile lui Dragos Buhagiar, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Dragos Buhagiar va fi prezent in cadrul Festivalului National de Teatru cu doua sepctacole in care semneaza scenografia, respectiv Iulius Cezar T. Cluj) si Cafeneaua T. Iasi), ambele in regia lui Silviu Purcarete, dar si cu o expozitie personala, venisata la Muzeul National de Arta al Romaniei.

Interviurile FNT. Radu Jude, despre trecerea de la regia de film la teatru, la Adevarul Live, de la ora 11.00

Radu Jude a facut trecerea de la lumea filmului la cea a teatrului, regizand pentru prima data un spectacol, la Teatrul National Mihai Eminescu din Timisoara. Scene dintr-o casnicie a fost selectionat in Festivalul National de Teatru si va avea reprezentatie la Bucuresti pe 27 si 28 octombrie, la Sala Atelier a TNB.

Coregraful Razvan Mazilu, la Adevarul Live:Din pacate, ne sperie nuditatea in secolul XXI

Spectacolul Mon Cabaret noir, in coregrafia lui Razvan Mazilu, despre o prostituata care a trait in Germania la inceput de secol, sparge toate prejudecatile lumii noastre moderne. Mon Cabaret noir se va juca pe 23 si 27 octombrie, in cadrul Festivalului National de Teatru.

Adevarul Live, ora 12:00. Damian Draghici, despre The American Dream in muzici si cuvinte

Pe 27 octombrie, Damian Draghici lanseaza un album de jazz, The American Dream, la care au contribuit artisti de renume, precum Arturo Sandoval, Chris Botti, Eddie Daniels, Luciana Souza, Frank Gambale si altii. Mircea Vasilescu a discutat cu Damian Draghici despre acest nou album si despre viata sa in muzica.

Interviurile FNT. Marius Manole, in studioul Adevarul Live, de la ora 11.00

Marius Manole nu are nevoie de multe prezentari. Unul dintre cei mai prolifici si mai inzestrati actori ai noii generatii, s-a remarcat prin numeroase roluri de compozitie, inzeci de spectacole atat in Bucuresti, cat si in tara, in teatrul de stat sau in teatrul independent.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )