Libnet.ro
UNICEF

16:30

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Da, aceasta e BOMBA MONDENA a anului: Cei doi AU CONFIRMAT RELATIA!

B1 B1,
Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Da, aceasta e BOMBA MONDENA a anului: Cei doi AU CONFIRMAT RELATIA!

Mihai Bendeac si-a luat prin suprindere fanii, publicand un mesaj emotionant si o imagine in care apare alaturi de colega sa de platou, cantareata Delia Matache, starnind, astfel, imaginatia. continuă pe B1

Mihai Bendeac si Delia sunt oficial impreuna! E bomba mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

Asta e bomba momentului in showbiz-ul romanesc. Nimeni nu se astepta la asa ceva. ARSENIE BOCA, PROFETIE DE COSMAR! FRATILOR, VA FI VARSARE DE SANGE! SE VA iNTAMPLA DE SARBATORI Mihai.

Mai fumeaza sau nu Mihai Bendeac. Ce s-a intamplat la cateva luni dupa ce a anuntat ca s-a lasat!

Renuntarea la fumat este un proces care dureaza de la cateva luni la cativa ani, in functie de fiecare persoana in parte. Desi pretul tigarilor a crescut si tot mai multe persoane cad victime tutunului, Romania inca are o atitudine pozitiva fata de fumatori. Pe 20 noiembrie, Romania marcheaza Ziua Nationala fara Tutun. Ce s-a .

Medicii au confirmat boala de care sufera Mihai Bendeac e incurabila! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeac a povestit despre problemele pe care le are si a marturisit se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri.

Gata, S-A AFLAT TOTUL: Relatia dintre Mihai Bendeac si castigatoarea X-Factor, Bella Santiago, a iesit la iveala!

Mihai Bendeac este prieten bun cu Bella Santiago, castigatoarea X Factor 2018. La scurt timp dupa succesul acesteia din show-ul de talente, Bendeac a publicat o fotografie in care apare alaturi de Bella, iar.

DEPRESIV si ALCOOLIC: Ce decide Antena 1 in legatura cu prezenta lui Mihai Bendeac pe post... Totul e fara precedent

Mihai Bendeac a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru parintii sai, cu ocazia a 37 de ani de casnicie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )