Libnet.ro
UNICEF

14:31

Actorul Salman Khan, condamnat la cinci ani de inchisoare, ramane liber pana la judecarea apelului

Adevărul Adevărul,
Actorul Salman Khan, condamnat la cinci ani de inchisoare, ramane liber pana la judecarea apelului

Actorul indian Salman Khan, unul dintre cele mai mari staruri de la Bollywood, condamnat la cinci ani de inchisoare, va ramane liber pana la judecarea apelului, a decis Curtea Suprema din India, informeaza CNN, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Actorul Salman Khan, condamnat la cinci ani de inchisoare

Actorul bollywoodian Salman Khan a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru uciderea unui om fara adapost in 2002, scrie The Guardian. Judecatorul l-a gasit vinovat pe Khan pentru omucidere, dupa ce.

Salman Khan, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru omucidere

Actorul de la Bollywood,Salman Khan, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru uciderea unui om fara adapost in 2002, dupa un proces care a durat 13 ani, potrivit The Guardian.

UPDATE. Starul bollywoodian Salman Khan, condamnat la CINCI ANI de inchisoare

Starul de la Bollywood Salman Khan a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, dupa ce o instanta din Mumbai l-a gasit vinovat pentru omor din culpa. in 2002, Khan a accidentat cinci persoane, dintre care una a.

Salman Khan, condamnat la 5 ani inchisoare! Cum a reactionat Iulia Vantur!

Salman Khan a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, fiind gasit vinovat pentru uciderea unui om, in urma cu 13 ani, pe care l-a lovit cu masina. Iata cum a reactionat Iulia Vantur, presupusa sa fosta iubita.

Salman Khan a fost condamnat la cinci ani de inchisoare: starul de la Bollywood este vinovat de ucidere din culpa

Starul bollywoodian Salman Khan 49 de ani) a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru ucidere din culpa, dupa ce, in 2002, a lovit mortal cu masina un om fara adapost, a ranit alte patru persoane si a fugit de la locul accidentului, scrie BBC.

Un cunoscut lider al lumii interlope din Craiova, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru trafic de influenta

Ion Dragusin, zile Sile Dragusin, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru comiterea infractiunii de trafic de infulenta. Sentinta data e magistratii Curtii de Apel Craiova este definitiva.

Salman Khan, la un pas sa scape de inchisoare. Instanta suprema ii SUSPENDA pedeapsa la cinci ani dupa gratii

Inalta Curte de Justitie din Mumbai a suspendat, vineri, sentinta prin care starul de la Bollywood Salman Khan a fost condamnat la inchisoare, dupa ce acesta a facut recurs, scrie BBC. Artistul in varsta de 49.

Starul bollywoodian Salman Khan, gasit vinovat pentru OMOR din culpa. Risca pana la 10 ANI de inchisoare

Starul de la Bollywood Salman Khan a fost gasit vinovat pentru omor din culpa, miercuri, de o instanta din Mumbai, dupa ce, in 2002, a accidentat cinci persoane, dintre care una a murit, si a fugit de la locul.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )