Libnet.ro
UNICEF

23:30

Actorul Sylvester Stallone A MURIT! Actorul a fost gasit mort in locuinta sa din Los Angeles!. ADEVARUL despre STIREA falsa care face inconjurul lumii (FOTO)

B1 B1,
Actorul Sylvester Stallone A MURIT! Actorul a fost gasit mort in locuinta sa din Los Angeles!. ADEVARUL despre STIREA falsa care face inconjurul lumii (FOTO)

Sylvester Stallone a murit! Actorul a fost gasit mort in locuinta sa din Los Angeles!, este stirea care a facut inconjurul internetului in aceasta dimineata. Stirea ca celebrul actor ar fi murit de. continuă pe B1

Barbat de 37 de ani, tatal a cinci copii, a fost gasit mort, inghetat in propria masina. A ales sa doarma in automobil peste noapte ca sa-si pazeasca drujba

Un tanar de 37 de ani din Vrancea a fost gasit mort in masina cu care a ramas impotmolit in padure si in care a ales sa doarma peste noapte, in ciuda temperaturilor extrem de scazute.

Descoperire macabra. Un barbat mort de frig a fost gasit la marginea drumului. Era dat disparut de aproape 10 ore

Un batran din judetul Botosani a fost gasit mort la marginea unui drum satesc. Acesta ar fi decedat din cauza frigului, dupa un drum cu atelajul hipo pana in satul vecin. Barbatul a fost dat disparut de sambata seara, dar a a fost gasit abia astazi dimineata.

Un boxer roman joaca cu Sylvester Stallone in Creed 2: ce a spus actorul american despre pugilist FOTO

Sylvester Stallone a publicat pentru fani un afis al filmului Creed 2, care urmeaza sa fie lansat in luna noiembrie a acestui an si in care joaca si pugilistul roman Florian Big Nasty Munteanu.

Sylvester Stallone joaca alaturi de un roman intr-un nou film

Sylvester Stallone si-a surprins fanii cu prima imagine oficiala a noului filmului legendar, Creed 2. Alaturi de el apare si un boxer roman, de care Stallone e mandru. Creed 2 este cel mai nou film care continua legenda Rocky. Actorul, in varsta de 71 de ani, a publicat posterul pe contul lui de Instagram, imagine [].

Regele a murit, traiasca printesa! Uite cat de sexy arata arata FIICA lui Sylvester Stallone! (FOTO)

Dupa ce planeta a rasuflat usurata de faptul ca regele Stallone este bine-sanatos, ochii opiniei publice s-au indreptat catre printesa-mostenitoare, Sistine Stallone. Fiica lui Sylvester Stallone, a.

Regele a murit, traiasca printesa! Uite cat de sexy arata FIICA lui Sylvester Stallone! (FOTO)

Dupa ce planeta a rasuflat usurata de faptul ca regele Stallone este bine-sanatos, ochii opiniei publice s-au indreptat catre printesa-mostenitoare, Sistine Stallone. Fiica lui Sylvester Stallone, a.

De ce a explodat internetul cu o stire falsa despre moartea lui Sylvester Stallone. Adevarul din spatele minciunii

O stire falsa care anunta moartea actorului si cineastului Sylvester Stallone s-a viralizat pe internet pe 19 februarie. Mesajul initial a fost promovat de un site cunoscut pentru farsele privind mortile unor.

Incendiu violent de la o tigara aprinsa. Un barbat a fost gasit carbonizat

Barbatul de 52 de ani a fost gasit carbonizat in propria locuinta de catre pompierii alertati sa stinga incendiul.

Tanarul disparut de trei saptamani in autogara de unde urma sa plece in Italia a fost gasit. Familia l-a cautat disperata

Florin Bulbucan 34 de ani), dat in urmarire nationala in urma cu trei saptamani, a fost gasit in judetul Constanta.

Veste trista in lumea cinematografiei. Un actor premiat a fost descoperit mort in propria casa

Actorul rom bosniac Nazif Mujic, distins cu un Urs de Argint la Festivalul de Film de la Berlin, a murit la varsta de 48 de ani in noaptea de sambata spre duminica, a declarat fratele sau. Suljo Mujic a declara.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )