Libnet.ro
UNICEF

22:45

Actrita Ana Ularu vine astazi la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Actrita Ana Ularu vine astazi la Adevarul Live

Invitata de astazi a lui Cezar Paul-Badescu. la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este Ana Ularu, una dintre cele mai apreciate actrite romane in strainatate. continuă pe Adevărul

Mihai Razvan Ungureanu, invitat la Adevarul Live de la ora 11.00

Mihai Razvan Ungureanu, prim-vicepresedinte PDL, vine la Adevarul Live, de la ora 11. 00, pentru a explica sansele Aliantei Crestin Liberale de a propune un candidat care ii poate face fata prim-ministrului Victor Ponta, lansat ieri, oficial, in cursa pentru Cotroceni. Fostul premier va raspunde intrebarilor adresate de jurnalistii Dan Marinescu redactor sef Adevarul) si Liviu Iolu.

VIDEO Tudor Giurgiu, Ana Ularu si George Mihaita, membri ai juriului final al Galei Tanarului Actor HOP

La Gala Tanarului Actor HOP, ce se va desfasura in perioada 9-12 septembrie, la Costinesti, evolutiile actorilor debutanti vor fi jurizate de catre Gianina Carbunariu, Tudor Giurgiu, Ana Ularu, George Mihaita si Ioana Marchidan.

Ce cred romanii despre meseriile lor la Adevarul Live de la ora 13:00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 13:00, vom dezbate o tema de interes in contextul unei piete a muncii in care multi tineri nu-si mai gasesc locul: ce cred romanii despre meserii si profesii, ce importanta mai are o diploma, care sunt meseriile valorizate si cum poate fi refacuta relatia dintre parinti si actuala generatie pierduta.

Luni, ora 11.00, interviu-eveniment la Adevarul Live: Directorul SRI, despre atuurile si vulnerabilitatile Romaniei in contextul crizei din Ucraina

Directorul SRI, George Maior, va raspunde, luni, in cadrul emisiunii Adevarul Live de la ora 11. 00, intrebarilor jurnalistului Dan Marinescu referitoare la pericolele care ameninta Romania si la vulnerabilitatile pe care tara noastra le are in fata schimbarilor de natura geopolitica din lumea de astazi.

Adevarul Live, ora 14.00: Cine este responsabil pentru criza romanilor din Ucraina, chemati sa lupte in estul tari

Protestele etnicilor romani din regiunea Cernauti si Transcarpatia au atras atentia asupra unei grave crize de incredere in clasa politica de la Kiev, in timp ce estul tarii este devastat de lupte sangeroase cu separatistii prorusi. Despre reactia autoritatilor romane si drama tarii care este pe punctul de a se destrama vor discutaistoriculMarius Diaconescu si jurnalistul George Bodnaras din Cernauti, la Adevarul Live incepand cu ora 14.

Adevarul Live, ora 14.00: Cine este responsabil pentru criza romanilor din Ucraina, chemati sa lupte in estul tarii

Protestele etnicilor romani din regiunea Cernauti si Transcarpatia au atras atentia asupra unei grave crize de incredere in clasa politica de la Kiev, in timp ce estul tarii este devastat de lupte sangeroase cu separatistii prorusi. Despre reactia autoritatilor romane si drama tarii care este pe punctul de a se destrama vor discutaistoriculMarius Diaconescu si jurnalistul George Bodnaras din Cernauti, la Adevarul Live incepand cu ora 14.

De ce dau mii de tineri admitere la Drept, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Admiterea la facultate din 2014 a scos la iveala, printre altele, si un interes crescut pentru Drept si specializarile sale, atat la Universitatea din Bucuresti, cat si in tara. La UB, au fost 1. 000 de locuri si o concurenta de aproape cinci candidati pe loc. Despre motivele tinerilor pentru alegerea carierei de avocat si ce inseamna pregatirea si studentia la Drept discutam de la ora 12. 00, la Adevarul Live.

De ce dau mii de tineri admitere la Drept, la Adevarul Live

Admiterea la facultate din 2014 a scos la iveala, printre altele, si un interes crescut pentru Drept si specializarile sale, atat la Universitatea din Bucuresti, cat si in tara. La UB, au fost 1. 000 de locuri si o concurenta de aproape cinci candidati pe loc. Despre motivele tinerilor pentru alegerea carierei de avocat si ce inseamna pregatirea si studentia la Drept am discutat de la ora 12. 00, la Adevarul Live.

Adevarul Live, de la ora 13.00, deputatul PNL Vlad Nistor, despre sansele dreptei de a castiga Presedintia

Deputatul PNL Vlad Nistor este invitatul jurnalistilor Liviu Iolu si Sebastian Zachmann, la o noua editie Adevarul Live, incepand cu ora 13. Liberalul va vorbi despre numele viitorului prezidentiabil al dreptei si despre sansele acestuia de a-l invinge pe Victor Ponta in finala prezidentiala.

Adevarul Live, de la ora 14.00: Ce ar pune societatea civila pe agenda politica pentru toamna acestui an

Claudiu Craciun, doctor in stiinte politice, si Florina Presada, coordonator de proiecte la Centrul de Resurse pentru Participare publica CeRe), sunt invitati, la Adevarul Live, pentru a discuta despre asteptarile cetateanului de la viitorul presedinte al Romaniei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )